2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تنهام هیچ دوستی ندارمفیلم ببین حوصلت سر نرهمثلا وحشی قشنگه اگه ندیدییا سریال اجل معلق هم جدیده ت ...

آخه همیشه که نمیشه فیلم ببینی آدم از یه جایی ب بعد خسته میشه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
خیلی وقته فیلم نمیبینم پدرم و مادرم از دست دادم

آخی عزیزم 🥺 روحشون شاد خدا رحتمشون کنه❤️

سعی کن به زندگیت روح تازه ای ببخشی پیش تراپیست برو حتما با تنهائیت مبارزه کن میدونم که خیلی سخته ولی سعی کن تو اجتماع باشی برو باشگاه یا استخر با مردم معاشرت کن 

آخی عزیزم 🥺 روحشون شاد خدا رحتمشون کنه❤️سعی کن به زندگیت روح تازه ای ببخشی پیش تراپیست برو حتما با ...

ممنونم دوست خوبم 

خدا حفظ کنه عزیزانت رو

درست میگی🙏🙏

ممنونم دوست خوبم خدا حفظ کنه عزیزانت رودرست میگی🙏🙏

خواسش میکنم

ای کاش منم بتونم از تنهایی دد بیام هیچ دوست و رفیقی ندارم عزت نفسم خیلی ضعیفه و خیلی درونگرا و کم حرفم

دوست دارم یکی باشه که دعوتم کنه ولی هیچوقت همکلاسی هام دعوتم نمیکنن

خواسش میکنمای کاش منم بتونم از تنهایی دد بیام هیچ دوست و رفیقی ندارم عزت نفسم خیلی ضعیفه و خیلی درون ...

میفهمم واقعا سخته 

سعی کن روحیه تو خوب نگه داری چاره چیه

مثل منی شما هم

روز آخر مدرسه پارسال همه دور هم جمع شدن که برن شب باهم اما یه نفر به من حتی نگفت دوست داری بیای یا نه 

خیلی باهام سرد رفتار میکنن انگار که من اصلا از یه سیاره دیگه اومدم تقصیر خودمه که از روز اوم خودمو اینقدر مهربون نشون دادم و همیشه خوبی میکردم بهشون 

چقدر من مظلومم🥲🥺