2777
2789
عنوان

من درگیر طلسم سیاه هستم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4714 بازدید | 177 پست
جیش دختربچه رو بریز تو یه ظرفی بعد یه اهن بزاررو اتش داغ که شد به نیت تلسمت و جادوت بگو باطل شه به ح ...

ی سوال جیش دختر بچه اگه اطراف دعا بریزه اما ب هیچ وج رو خود دعا نریزه دعا باطل میشع؟

امتحان کردین؟

خاله مامانم پیرزن دعا نویس بود اون میگفت برای باطل شدن جادو سحر یکی جیش دختر بچه یکی مدفوع سفید رنگ خشک مال سگ بیارتو حیات خونتون رو اتیش بسوزون وبگو به حکم سلیمان پاک پیغمبر اون شخص کرد عاتل من میکنمش باطل 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كدوم شهرى ؟

شما فکر کن فارس 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

چند بار گفتم زیارت عاشورا بخونید جوابه

من دوسال درگیرم چیزی اثر نمیکنه دفن شده باید در بیاد 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

فكر كن چيه نميخوام بدزدمت كه حتما ميخواستم كسى رو معرفى كنم 😒

🤣 خواهر چرا دعوا داری 

به خدا به پیر به پیغمبر جوابه ولی در خواست بده .یه راه حل دیگه دارم اینجا نمیگم

بیا بگو گل

عزیزم من یه کلیپ دیدم از یه شخصی که کارش پاکسازی همین افرادی که براشون طلسم گرفتن بود قشنگ جن رو  احضار کرد ازش پرسید موکل کی هستی 

اگه خواستی دقیقتر میگم بهت که چیکار کنی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

عزیزم من یه کلیپ دیدم از یه شخصی که کارش پاکسازی همین افرادی که براشون طلسم گرفتن بود قشنگ جن رو اح ...

عزیزم بیا خصوصی بگو چون اینجا تعلیق میشیم 

یک. دروغگوتر، خدازده‌تر و بدبخت‌تر از دعانویس وجود نداره، پس حرفشونو باور نکن

دو. جادوی سیاه اگه در کار بود اصلا نباید اینجا می‌بودی الان، معمولا سر یه هفته طرف میره اون دنیا... الان هم خیلی کم شده این حرکت

سه. دیگه هیچ‌وقتتتتتت سمت دعانویس و سرکتاب و این‌جور جاها نرو، کلی سنگینی دارن، کلی موجود عجیب و غریب وارد زندگیت می‌کنی

چهار. کانال یوتوب استاد کاوه رو ببین حتما، بهترین راهکارها و راهنمایی‌ها رو میده، خدا خیرش بده

مطمئن باش جواب سوالتو پیدا میکنی

دعانویس پول میگیره بدبخت‌ترت می‌کنه که همچنان بتونه ازت سواستفاده کنه و پول بچاپه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یک. دروغگوتر، خدازده‌تر و بدبخت‌تر از دعانویس وجود نداره، پس حرفشونو باور نکندو. جادوی سیاه اگه در ک ...

عزیزم من کلی مشکل برام پیش اومده 

آخه یکی دونفر نگفتن من پولی بهشون ندادم بخاطر پول باشه 

متأسفانه زندگیم آتیش داره میگیره