2777
2789

شروع شده برو مای مدیو

نوبت سنجش بگیر

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال از اول تیراول بود

باید محدوده ات تایید بشه سنجش هم باید بری هرچه زودتر دنبالش برید بهتره

واکسن۶سالگیش رو هم زده باشه از کارتش هم عکس میخان کپی قولنامه جهت تایید کروکی منزلل وا عکس بچه و شناسنامه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

پارسال از اول تیراول بودباید محدوده ات تایید بشه سنجش هم باید بری هرچه زودتر دنبالش برید بهترهواکسن۶ ...

درسته، ممنون. سنجش رو اسفند انجام داد و عکس گرفت، نمیدونستم شروع شده. کافی نت باید برم؟ 

جدی؟ کافی نت باید برم؟ سنجش رو انجام داده اسفند ماه

نه برو مدرسه مورد نظر اونا میگن مدارک رو  کی بدی زود برو دولتی هازود پر میشن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

نه برو مدرسه مورد نظر اونا میگن مدارک رو کی بدی زود برو دولتی هازود پر میشن

باشه عزیزم ممنون. فردا میرم، آخه من روزای آخر اردیبهشت رفتم بپرسم مدرسه بسته بود با اینکه صبح بود و تعطیلی هم نبود

باشه عزیزم ممنون. فردا میرم، آخه من روزای آخر اردیبهشت رفتم بپرسم مدرسه بسته بود با اینکه صبح بود و ...

دوشنبه  چهارشنبه برو

دوشنبه چهارشنبه برو

الان با گوشی خواستم انجام بدم رفتم تو سایتش مراحلو انجام دادم به آپلود عکس بچه رسیدم قبول نکرد اندازه عکس رو. از رو عکسش عکس گرفته بودم اونو داشتم میفرستادم 

الان با گوشی خواستم انجام بدم رفتم تو سایتش مراحلو انجام دادم به آپلود عکس بچه رسیدم قبول نکرد انداز ...

من کارهای اینطوری رو میدم یکی برام انجام بده بلد نیستم خودم ولی شاید عکسو باید پی دی اف کنی

گفتن همین دوروز بازن فقط؟

مدرسه دولتي اطراف ما دوروز بازن در هفته

درسته، ممنون. سنجش رو اسفند انجام داد و عکس گرفت، نمیدونستم شروع شده. کافی نت باید برم؟

بله خودم کافی نت رفته بودم.. و تاریخی که زده باید به اون ادرس مراجعه کنید ..

و اینم بگم سر بچم فکر می کردن گوشش نمی شنوه و ما رو دوباره معرفی به سنجش کردن حتما با پسرتون صحبت کنید یا مثلا بصورت بازی تمرین کنید 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

الان با گوشی خواستم انجام بدم رفتم تو سایتش مراحلو انجام دادم به آپلود عکس بچه رسیدم قبول نکرد انداز ...

من اصلا عکس ندادم

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭