2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت کاری که ازطریق اجنه اتفاق بیفته خوب پیش نخواهد رفت شاید یه مدت کوتاه خوب بشه ولی بعدش خیلی بدتر میشه اوضاعتون بماند که ممکنه بچتونم درگیر اجنه بشه و اذیتش کنن طفلی رو

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هیچ وقت کاری که ازطریق اجنه اتفاق بیفته خوب پیش نخواهد رفت شاید یه مدت کوتاه خوب بشه ولی بعدش خیلی ب ...

چ ربطی داره ب اجنه دعا محبت با قران دعای بد نمیگیره ک برای خوب شدن زندگیشه اگ بد باشه بدتر میشه قصد بهم زدن زندگی مردم یا خراب کردن کسی نداره ک

چ ربطی داره ب اجنه دعا محبت با قران دعای بد نمیگیره ک برای خوب شدن زندگیشه اگ بد باشه بدتر میشه قصد ...

عزیزم دعای خوب و قرانی تو مفاتیح یا کتاب های درست و حسابی هست احتیاجی به دعا نویس نیستش دعا نویس همه کاراش با اجنه است دعا و طلسم و اینام خدا به شیطان داده و طبق نص قرانه کسی که بره دنبال این کارا کافره میخواد زندگیش خوب شه این همه دعا از معصوم رسیده برای چی میره اجنه رو به خونش راه میده اصلا خودتونو گول نزنید اینا همش شیطانیه چه واسه محبت باشه چه جدایی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم دعای خوب و قرانی تو مفاتیح یا کتاب های درست و حسابی هست احتیاجی به دعا نویس نیستش دعا نویس همه ...

من دعا نویس دارم اصلا دعای بد نمینویسه و از قران مینویسع خیلیم خوبه

من دعا نویس دارم اصلا دعای بد نمینویسه و از قران مینویسع خیلیم خوبه

عزیزم دعا هایی که به قول شما قرانی هستن با اجنه سفلی انجام میشه اون اجنه سفلی هم با قران مشکل ندارن ولی تنها اجنه ای هستن که ولایت امیر المومنین و امام زمان رو انکار میکنن دعا نویس ها هیچکدوم واسه رضای خدا کار نمیکنن بماند که دست بردن تو سرنوشت ادما گناه نابخشودنیه