2777
2789
عنوان

چرا این پسر اینجوری رفتار میکنه😐

339 بازدید | 30 پست

چند وقت پیش این آقا که همکلاسیمه بهم ابراز علاقه کرد و گفت۳ساله که دوست دارم و اگه اوکی باشی بیشتر باهم آشنا بشیم منم با وجود اینکه دوسش داشتم ولی واقعا وضعیت روحیم آماده وارد شدن به رابطه و آشنایی نبود واسه همین قبول نکردم

الان هر وقت نزدیکش میشم عین جن زده ها فرار میکنه مثلا امروز توی راهرو میخواستیم از پله ها بالا بریم من پشت سر ایشون بودم یه ثانیه تا چشش به من خورد با سرعت نور از پله ها بالا رفت و ناپدید شد😂

بعد وقتاییم که حواسم نیست و دارم با دوستام حرف میزنم با لبخند بهم زل میزنه

دیروز بین جمعیت پسرا توی سالن ایستاده بود و منم از دور میخواستم شماره کلاسمو از رو برگه ای که به دیوار زدن پیدا کنم بعد ایشون نزدیک اون برگه که رو دیواره کمی اونور تر ایستاده بود یه آن که من سرمو بلند کردم برگه رو نگاه کنم عین برق گرفته ها خشکش زد و صاف ایستاد و نگام کرد

به نظرتون با این رفتاراش میخواد چیو بفهمونه؟

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦🏻‍♀️په خوب شد ردش کردی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

هیچی دیگه خیط شده میبینمت هول میشهکاش توام میگفتی فعلا آمادگی ندارم‌کلا ردش‌نمیکردی

منم بهش گفتم شرایطشو ندارم 

دیوونس ولش کن😂

بیچاره حرف زدنم بلد نیس تا الان صداشو نشنیدم فقط با نگاهش حرف میزنه😂

ولی من هنوز دوسش دارم😂😂

😐💘عاشق چیه این شدی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

😐💘عاشق چیه این شدی

بخدا خودمم نمیدونم😂😂هیچیش به من نمیخوره زمین تا آسمون ازش سرترم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم میاد😐💔

بخدا خودمم نمیدونم😂😂هیچیش به من نمیخوره زمین تا آسمون ازش سرترم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم میاد😐💔

اقدس خانوم همسایمونم از این سرتره دختر😐💘

2790
2778
2791
2779
2792