بشقاب شکسته میشه، داد زده میشه، خودزنی میشه، قصد خودکشی میشه، نگید توجه نکن، مگه میشه توجه نکنم؟ از وقتی که یادمه فقط استرس داشتم که دعواشون نشه،توی مدرسه همش منتظر بودم برم خونه که نکنه دعواشون بشه و من نباشم، سر همه افراد فامیل دعوا میکنن بجز مسائل اصلی زندگی خودمون
الانم جو متشنجه، فردا امتحان دارم، ولی به جای استرس امتحان استرس دعوا کردن این دوتارو دارم...
کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
واقعا ناراحت کنندس.باهاشون حرف بزن بگو که داری اذیت میشی.
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن