2777
2789
عنوان

عجب گیری کردیم با این همسایه ها

561 بازدید | 16 پست

هر هفته یکیشون دعوا داره و جیغ و جیغ کشی خستمون کردم بخدا 

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

ما یکی داریم روزانه انگار سه تا قتل توی خونش انجام میشه /=

یه جوری دعوا میکنن که میخوایم با همسایه ها پول دیشون رو جور کنیم یکی، یکی رو بکشه دعواشون تموم بشه /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با یه مشت بی فرهنگ گیر افتادم ولی خونه ام هم بزرگ هم شیک دلم نمیاد برم جا دیگه مالکم هستم😑

دقیقا منم مالکم و اینکه فکرشو کن ما اول کوچه این یبار روبرییی یبار کناری یبار ته کوچه بخدا آسایشو ازمون گرفتن

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
منم با یه مشت بی فرهنگ گیر افتادم ولی خونه ام هم بزرگ هم شیک دلم نمیاد برم جا دیگه مالکم هستم😑

از موقعیت سواستفاده کردی یه فخری هم فروختی 😂

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

ما یکی داریم روزانه انگار سه تا قتل توی خونش انجام میشه /=یه جوری دعوا میکنن که میخوایم با همسایه ها ...

😂😂😂😂 خدا نکشت

وای یکی هم هست تو ساختمون ما با همه درگیر میشه

نه ما ساخمون خودمون مشکل نداره داخل کوچس صداش میاد اینجا

من اینقدر از دعوا میترسم

اونم شب

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
نه ما ساخمون خودمون مشکل نداره داخل کوچس صداش میاد اینجا

حالا فک کن تو ساختمون باشه طپش قلب میگیرم ازشون میدونم آخرش تو ساختمونمون یه قتلی رخ میده

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ما یکی داریم روزانه انگار سه تا قتل توی خونش انجام میشه /=یه جوری دعوا میکنن که میخوایم با همسایه ها ...

😁😁

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم