2777
2789
عنوان

اونایی ک دوفاستون میخورن

122 بازدید | 18 پست

خانوما من واسه تنظیم پریودی دوفاستون میخورم اما تاریخ هرماه با ماه دیگم فرق میکنه ینی هرماه تو ی تاریخ مشخص پریود نمیشم شما هم اینطورین؟؟؟

نه. من سه دوره دوفاستون دکتر بهم داد، ماه دوم باردار شدم چون کاملا پریودم تنظیم شده بود.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر ماه که نباید سر یه تاریخ بشی چون دوره نرمال 27 یا 28 روزست. پس طبیعیه که روزات فرق کنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خوش بخالت باردار شدی چند هفتته؟؟

عزیزم پارسال بود، الان دخترم 8 ماهه س

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
امیدوار شدم خوندم پیامتونو واسه منم دعا کنید منم دارم مدروکسی میخورم

عزیزم با دکترت مشورت کن اگه صلاح میدونه به جای مدروکسی پروژسترون، دوفاستون بهت بده.

من 15 سال مدروکسی خوردم ولی بعد از 6 سال نازایی، با دوفاستون دو ماه بعد باردار شدم.

مشکلت تنبلی تخمدان بود؟

بله

ینی هرماه مثلا بیستم میشدی؟

بله. دوره ش که تموم میشد، دقیقا چهار روز بعد پریود میشدم.

گرفتاری شدیم دیدی خواهری😢

اره بخدا من پارسال بهار حامله شدم برای مدت کوتاهی انگار منو شوهرم تو بهشت بودیم ولی یه باره همه جی رو سرمون خراب شد قلبش نزد و‌سقط شد.. از بهار امسال جدی دارم اقدام میکنم که بی نتیجه بود ابان عکس رنگی کرفتم فهمیدم یکی از لوله هام پیچ‌خورده... اونو که درست کردم با عکس رنگی یهو  دو ماه پریود نشدم هر یه روزی مه نمیشدم انگار رو ابرا بودم خوشحال بودم میترسیدم بی بی بزنم اخر سر رفتم ازمایش دیدم خبری نیست ازمایش دادم دیدم تنبلی تخمدان دارم پلی کیستیکم 😢 حالا مدروکسی مصرف میکنم اولین ماهمه که مصرف کردم سر موعد پریود شدم... 

ایشالا به حق خانوم فاطمه زهرا همه ی منتظرا چشمشون روشن بشه... ایشالا دامن همه ی اونایی که بچه میخوان سبز بشه با یه فرزند سالم و صالح