2777
2789
عنوان

لازنیا چیکار کنم خشک نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست
شاید درجه حرارت بالا میزاریقبلش میجوشونی ؟

اره قبلش اب میریزم درجه نداره ماکرو ویوه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ممنون حتما از بشامل استفاده میکنم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره قبلش اب میریزم درجه نداره ماکرو ویوه

نمیدونم مشکل کجاست ک خشک میشه، تاحالا پیش نیومده خشک بشه

ولی این سری این دستور رو امتحان کن ببین چی میشه

یه سس بشامل درست کن اگه بلد نیستی بگو دستورش رو بگم بهت

لایه ی زیری رو سس بشامل بریز کامل، بعد به ترتیب ک ورقه ها و مواد لازانیا رو می‌ریزی روی مواد هم سس بشامل بریز برای هر طبقه، طبقه آخر رو هم اول سس بعد روش پنیر پیتزا بریز

راستی تو مواد لازانیا هم آخر سر کمی آب جوش بریز که مواد نرم تر بشه. بعد هم تا نصفه شیر بریز روی موادت

نمیدونم مشکل کجاست ک خشک میشه، تاحالا پیش نیومده خشک بشهولی این سری این دستور رو امتحان کن ببین چی م ...

دستتون درد نکنه بشامل رو پیدا میکنم اینترنت ممنون

دستتون درد نکنه بشامل رو پیدا میکنم اینترنت ممنون

خواهش میکنم عزیزم

بشامل هم دو سه قاشق آرد تفت میدی در حد از خامی در اومدن، بعدش کره یا روغن اضافه میکنی در حدی که تمام آرد مخلوط بشه باهاش، بعدش یک لیوان شیر و کمی آویشن و فلفل سیاه اضافه میکنی هم میزنی در حد غلظت فرنی برسه نه شل و آبکی باشه نه سفت