2777
2789
عنوان

مجردها

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 37 پست
شاید باورت نشه اما این حس از بی نیازی به جنس مخالف اذیتم میکنه وقتی میبینم ۹۹ درصد دخترا همش درگیر م ...

چند سالته جسارتا؟

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید این باور رو داشته باشی ک خدا زمان خودش بهترین ادمو سر راهت قرار میده و در کنار هم خوشبخت میشید ...

ممنونم از حرفت 

ولی میترسم و ناامیدم راستش

شانس ازدواج خوب من کم هست با توجه به شرایط

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید. 

من ناامیدم از ازدواجم

حرف مثبت بزن امید داشته باش بالاخره یا میشه یا نمیشه دیگه مثبت حرف زدن و امید داشتن که ضرر نداره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

فک نمیکنم من بتونم با کسی کنار بیام

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

الویت اولم درس و دانشگامه بعد ازدواج 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ازدواج سخت شده 

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم