2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من از  هفته 27 شروع شد دردم رفتم دکتر چون موقع خواب و پهلو به پهلو شدن اذیت میشدم اما دکتر گفت طبیعیه لگن داره بزرگ میشه و آماده واسه زایمان چنتا نرمش داد گفت اینارو مرتب انجام بده بهتر میشی پیاده روی هم گفت خوبه تا حدی ک اذیت نشی و بهت فشار نیاد ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

سلام عزیزم منم الان هفته ۲۳ ام درد واژن دارم بادکترم تماس گرفتم گفت طبیعیه ایا کسی هس که مثل من باشه ممنون میشم جواب بده

خدایا هزارااان بار شکرت.. ممنونتم. خدایا خودت حافظ تانیام وامیر علی نازم باش..یه صلوات براسلامتی بچه هام وخونه دارشدنم بفرستید ممنونم ...عاشقتم خداجوونم. 

طبیعیه بچه ها من واقعا خیبی اذیتم درد لگن دارم درد استخوان عانه دکترم گفت طبیعیه ولی واقعا خیلی سخته موقع خواب خیلی اذیتم😭

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍