2777
2789
عنوان

از کار بیکار شدم تو اوج بی پولیم

212 بازدید | 20 پست

من هیچ سابقه کاری نداشتم رفتم سرکار

یه نفر دیگه هم با من استخدام شد اونم هیچ سابقه کاری نداشت به ما آموزش دادن حدود سه چهارماهه دارم کارمیکنم مشکلی تو کارم نبود

قراردادم دو سه روز دیگه تموم میشه امروز از بقیه شنیدم که میخوان یکی از ما دونفرو نگه دارن فقط. و منومیخوان ردم کنن برم. عملکرد مادوتا مثل هم بود حتی من بهتر میتونستم کارو جمع کنم به اون یکی فقط  غر میزدن که چرا فلان کارو نکردی چرا اینجوری کردی و...اما اخلاق و برخورد من فوق العاده جدی و میشه گفت خشک بود همشون باهم شوخی داشتن جز من به جز صحبت کاری و سلام خدافظ هیچ حرف دیگه ای نمیزنم 

ممکنه بخاطر همین نخواسته باشنم؟

( قبل از اینکه خودشون بگن برو امروز استعفامو دادم)

🤍🐼🥥

چرا خودت استعفا دادی شاید خواستن تورو الکی بچزونن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اونی که بهم گفت مطمئنم

تو میستادی سرکارت می‌دیدی چی بگم بعد حقوق میگذاشتی پرداخت کنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی ساده ایدختر چرا استعفا دادی تورو یادمههمش نفوس بد میزدی

چون خودمم تصمیم داشتم بیام بیرون خیلی اذیت میشدم چندماه یکبار حقوق میدادن سرویس درست حسابی نداشتم  بیمه سرموقع رد نمیکردن

🤍🐼🥥
چه حقوقی سه ماه یکبار حقوق میدن این ماه حقوق فروردین منودادن تازه

انشالله ی کار خوب پیدا می‌کنی باحقوق خوب 

چون خودمم تصمیم داشتم بیام بیرون خیلی اذیت میشدم چندماه یکبار حقوق میدادن سرویس درست حسابی نداشتم ب ...

اها پس هیچی

منم از کاراموزی زدم بیرون اونم دوتااا شرکت نه یکی

دلم گرفته هیچکدوم کار یادم ندادن

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

منم یه جا میرفتم سر کار و خیلی ب پولش احتیاج داشتم دونفر بودیم باهم استخدام شدیم و ما دونفر را فرستادن پیش یه خانمی ک سابقش بیشتر بود ک بهمون اموزش بده ولی اون خانم  از همون اول از من بدش میامد و دایم بهم غر میزد زیر اب من را میزد میرفت پیش رئیس الکی میگفت این کار بلد نیست ولی با اون خانم ک باهم استخدام شده بودیم خوب بود و دم عید شد و قرار شد یک نفرمونا نگه دارن و یه نفر بیرون کنن و اون یه نفری ک میخاستن بیرون کنن من بودم من چون خیلی ب پول احتیاج داشتم روز اخر همینجور گریه کردم و کارما انجام میدادم تا اینکه اون مسئول اموزشمون ک دائم زیراب من را میزد همون روز با یکی دعواش شد و همون روز اخراج شد و باعث شد ک دیگه کسیا اخراج نکنن اینا گفتم ک بدونی هیچ وقت ناامید نباش من هیچ وقت راضی ب این نبودم ک اون خانم اخراج بشه ولی اون خانم ب شدت نون بری میکرد و از هرکسی خوشش نمیومد سریع زییرابشا میزد درسته ربطی ب تاپیکت نداره ولی میخام بگم نامید نباش