2777
2789
عنوان

چی بگم

114 بازدید | 10 پست

؟؟؟😥که دلم پره ازاین افغان ها🤮🤮چرانمیرن ازکشورمون😓توحرم بازاردکترزهرمارکوفت همه جاهستن خسته شدیم ازشون همه این جرم وادم ربایی هاکارخودشونه

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

باورت میشه تو مدارس کادر مدرسه ارزش دانش آموزان افغانی رو بیشتر از دانش آموزان ایرانی میدونن و احترام بیشتری بهشون میزارن؟؟

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقاً 😫😫😫

چرا آخه اینجوری میکنن؟؟

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

چرا آخه اینجوری میکنن؟؟

عزیزم بشون پول میدن به مدیرومعلم 😏خیرنبینن اینایی که به افغان ها کاروخونه میدن بخدابازارمغازه دارهاهمه افغان شدن کل مشاغل روگرفتن 

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

چقدر نژادپرستی کار زشتهخوبه کانادام بگه اینایرانیای دربو داغونو بندازیم بیرونانسان باشیدمتجاوز و وحش ...

کانادااکثرن مهاجرن تویه ایرانی با افغان مقایسه میکنی هشت نه میلیون نفر ریختن تو ایران کی راضی میشه کدوم کشور راضی میشه یعنی واقعا نمیبینی کل کارخونه وشغل هاروگرفتن خودت قطعاافغان هستی اگه ایرانی بودی همچین حرفی نمیزدی ماازافغان هازخم دیدیم متنفریم چرانمیگیم پاکستانی چرانمیگیم عراقی چون افغان ها آدم نیستن 

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

کانادااکثرن مهاجرن تویه ایرانی با افغان مقایسه میکنی هشت نه میلیون نفر ریختن تو ایران کی راضی میشه ک ...

شما کانادام بودین مث ترامپ میگفتین این گره گوریا رو بندازین بیرون

من نمیگم شرایط اینجا مث اونجا

چیمون شبیه کشورای جهان اول و مهاجرپذیره

ولی قضاوت تهمت کلی انسانی نیست

من زبون نژادپرست جماعت و قوم پرست جماعتو نمیفهمم با من بحث نکنید