2777
2789
عنوان

از اسکینی بودن خودم دیگه واقعا بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد ۱۶۰ با وزن ۵۴ چطوره؟اسکینی به حساب میاد با توپر؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من دوستم دوتا بچه بدنیا اورده بود از لاغری و پوست سیاه و زیر چشمای کبود داغون بود 

دخترشم اینطوری بود 

یه دفعه شروع کردن شبو ظهر سیب زمینی پخته خوردن یک دفعه ترکوندن تپل شدن چطوری 

باسن دراوردن چجور 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من خودم جزو لاغرا بودم ولی بعد ازدواج بخاطر تغییر هورمانس یا چی نمیدونم ۱۰ ک طی یک سال اضافه شد دیگ اندازه شدم 

اینک فعالیتم بعد ازدواج شدید کم شد و فقط خونم و دراز کشیدم و بخور بخوابه بی تاثیر نبوده 

مجرد بودم خیلی بیرون میرفتم میگشتم وفعال بودم و مدل تغذیه ام فرق داشت چاق نمیشدم  

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اونایی که لایه لایه چربی ازشون میباره و معلوم نیست شکم دارن یا ایربگ که حسرت لاغری و مانکن بودنتو می ...

ایربگ😂😂

حالا من شکم نمیخوام یکمی سینه و باسن میخواستم

گوزل تبریزیم💚

چرا مگه ازدواج چیکار میکنه؟ الان که ازدواج کردیمباشگاه هم میخواستم از تیر برم اما احساس میکنم تغییری ...

باشگاه هم خوبه تغییر میکنی ببین باید اول بری دکتر ببینی چرا لاغری تیروئید یا و...... اگه سالم بودی میری باشگاه غذای قوی و پر کالری میخوری چاق میشی من عین ورقه کاغذ بودم ۳ ماه رفتم بدنم خیلی خوب شد

دختری از جنس دریا 

پارتنر من اروپاس به شدتم اندام متناسب براش مهمه

اتفاقا بهش گفتم لاغر میخوام کنم برم رو ۵۷

قدم ۱۶۷عه

تا فهمید گفت نههههههه نهایتا ۶۰ 

حتی اینجام خیلی لاغر پذیرفته نیست

اوناییم ک اسکینین باسن و سینه خوش فرم دادن که اون لا باشگاه اکی میشه

هرچند این بنظرم شخصیه و واقعا باید اول خودت خودتو دوس داشته باشی

منم لاغری واسم سخته اما اصن قبل از پارتنرم شروع کرده بودم له لاغری بخاطر حس سبکی و اینکه من یهو چاق شدم 

الان خودم ۱۰ تا کم کنم اوکیم حتی اگه اون بازم بگه نه.

باشگاه هم خوبه تغییر میکنی ببین باید اول بری دکتر ببینی چرا لاغری تیروئید یا و...... اگه سالم بودی م ...

کم کاری تیروئید دارم راستش میتونه بیشترش از اون باشه؟ ولی همیشه قرص میخورم روزی نیست نخورم

گوزل تبریزیم💚

پارتنر من اروپاس به شدتم اندام متناسب براش مهمهاتفاقا بهش گفتم لاغر میخوام کنم برم رو ۵۷قدم ۱۶۷عهتا ...

شاید مهم باشه ولی در حد ایران نیست 

گوزل تبریزیم💚