2777
2789
عنوان

درونگرایی

84 بازدید | 13 پست

رلم به شدددت درونگراست و من برونگرا انقدر عذاب میکشم

تو خوشحالیا و اینا خیلی پایشت ولی وقتایی که ناراحته میریزه تو خودش و حرف نمیزنه و سر این من انقدر اذیت میشم 

همش میگه سعی میکنم خودمو درست کنم اما نمیشه 

خوبیاش زطاده اینم اصلا بد نیست به نظرم ولی گاهی وقتا بخاطرش انقدر گریه میکنم بحثمون که میشه حرف نمیزنه من حس میکنم براش مهم نیستم نگو حرفارو میریزه تو خودش 

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

مردا که مثل ما ناراحتیشونو نشون نمیدن 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینطوری راحتترن تا صحبت کنن

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

فک کن ما دوتامونم درونگراییم سختتره

اون مشکلی داره چه خانوادگی چه تو رابطه به من نمیگه میخواد تنها باشه و درکش میکنم چون دقیقا همینم خودمم

کلا قراره بهم وحی بشه حرفامون انگار خیلی سخته خیلی

فک کن ما دوتامونم درونگراییم سختترهاون مشکلی داره چه خانوادگی چه تو رابطه به من نمیگه میخواد تنها با ...

وای خدا به دادتون برسه 

من به زوور باید حرف بکشم ازش 

ما ناراحتیم خب😂

اینطوری اذیت میشه و فراری موقع ناراحتیشون باید تنهاشون بذاری 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

اینطوری اذیت میشه و فراری موقع ناراحتیشون باید تنهاشون بذاری

خیلی سختههه 

مثلا وقتایی که ناراحته میگه تا فردا بهم وقت بده خودم خوب میشم من میخوام خودمو جررررر بدم 

اخه بدم میاد میخواد تو تنهایی حرص بخوره و ناراحت باشه چون خودم اینطوری عذاب میکشم😂