2777
2789
عنوان

درونگرایی

84 بازدید | 13 پست

رلم به شدددت درونگراست و من برونگرا انقدر عذاب میکشم

تو خوشحالیا و اینا خیلی پایشت ولی وقتایی که ناراحته میریزه تو خودش و حرف نمیزنه و سر این من انقدر اذیت میشم 

همش میگه سعی میکنم خودمو درست کنم اما نمیشه 

خوبیاش زطاده اینم اصلا بد نیست به نظرم ولی گاهی وقتا بخاطرش انقدر گریه میکنم بحثمون که میشه حرف نمیزنه من حس میکنم براش مهم نیستم نگو حرفارو میریزه تو خودش 

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

مردا که مثل ما ناراحتیشونو نشون نمیدن 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینطوری راحتترن تا صحبت کنن

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

فک کن ما دوتامونم درونگراییم سختتره

اون مشکلی داره چه خانوادگی چه تو رابطه به من نمیگه میخواد تنها باشه و درکش میکنم چون دقیقا همینم خودمم

کلا قراره بهم وحی بشه حرفامون انگار خیلی سخته خیلی

فک کن ما دوتامونم درونگراییم سختترهاون مشکلی داره چه خانوادگی چه تو رابطه به من نمیگه میخواد تنها با ...

وای خدا به دادتون برسه 

من به زوور باید حرف بکشم ازش 

مردا که مثل ما ناراحتیشونو نشون نمیدن

خب پس اون بیچاره همش فکر میکنه فقط خودشه که این مشکل و داره

ما ناراحتیم خب😂

اینطوری اذیت میشه و فراری موقع ناراحتیشون باید تنهاشون بذاری 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

اینطوری اذیت میشه و فراری موقع ناراحتیشون باید تنهاشون بذاری

خیلی سختههه 

مثلا وقتایی که ناراحته میگه تا فردا بهم وقت بده خودم خوب میشم من میخوام خودمو جررررر بدم 

اخه بدم میاد میخواد تو تنهایی حرص بخوره و ناراحت باشه چون خودم اینطوری عذاب میکشم😂

2790
2778
2791
2779
2792