adamz_۸۰ مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1201 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 25 پست کی حس ششمش خیلی قویه یا کسیو میشناسید حس ششمش قوی باشه گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان 1404/03/20 | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1201 خب باباااااا کسی ندونه فکر میکنه داریم درمورد نحوه ساخته هسته اتم حرف میزنیماصلا من چیزی گفتم فقط من ... بله درست میگید قبول دارمحس ششم به معنای اینم نیست که خدا قبول نداریم کهفقط یه حسه که گهگاهی درست در میاد گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6727 بله درست میگید قبول دارمحس ششم به معنای اینم نیست که خدا قبول نداریم کهفقط یه حسه که گهگاهی درست در ... من حسم قویه سوالتون بگو هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد
adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1201 من حسم قویه سوالتون بگو خب بنظر شمامن اسمم زهراست پشت کنکوریممیخواستم بدونم امسال کنکور قبول میشم؟میرم دانشگاه؟ علاقمند به رشته حقوق هستم گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6727 خب بنظر شمامن اسمم زهراست پشت کنکوریممیخواستم بدونم امسال کنکور قبول میشم؟میرم دانشگاه؟ علاقمند به ر ... آره قبول میشی ولی حس میکنم دانشگاهت چون یکم سطح متوسطه دلت میخواد بیشتر تلاش کنی منم عاشق رشته حقوق هستماصلا خداوکیلی نگاه کن ازت بپرسن تحصیلات بعد تو بگیحقوووووققق مثله خروسا خیلی حال میده هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد
adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1201 آره قبول میشی ولی حس میکنم دانشگاهت چون یکم سطح متوسطه دلت میخواد بیشتر تلاش کنی منم عاشق رشته حقوق ... خدا از دهنت بشنوهخدایی دانشگاه مهم نیست برام فقط رشته حقوق روزانه قبول بشممم انگار دنیا دستم دادیعههه توعم خیلی خوبه گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6727 خدا از دهنت بشنوهخدایی دانشگاه مهم نیست برام فقط رشته حقوق روزانه قبول بشممم انگار دنیا دستم دادیعهه ... اصلا من از ی معلمی پرسیدم گفت امکان نداره حقوق قبول نشی تا ۷ هزار رو راه داره بعد تنها مشکلش اینه قبول میشی ولی تو دوقوزآباد هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 7713 اصلا من از ی معلمی پرسیدم گفت امکان نداره حقوق قبول نشی تا ۷ هزار رو راه داره بعد تنها مشکلش اینه قب ... میشه به منم بگی کی پیام میده ؟؟کی میبینمش ؟؟
adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1201 اصلا من از ی معلمی پرسیدم گفت امکان نداره حقوق قبول نشی تا ۷ هزار رو راه داره بعد تنها مشکلش اینه قب ... من؟ اونجا قبول میشم؟ گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6727 من؟ اونجا قبول میشم؟ چرا قبول نشی وقتی تلاش میکنی هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6727 میشه به منم بگی کی پیام میده ؟؟کی میبینمش ؟؟ ۲ وعده دیگه هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد
adamz_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1201 چرا قبول نشی وقتی تلاش میکنی مرسی عزیزمم گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژیکرماشان#بژی کوردستان