2777
2789
خب باباااااا کسی ندونه فکر میکنه داریم درمورد نحوه ساخته هسته اتم حرف میزنیماصلا من چیزی گفتم فقط من ...

بله درست میگید قبول دارم

حس ششم به معنای اینم نیست که خدا قبول نداریم که

فقط یه حسه که گهگاهی درست در میاد

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کرماشان#بژی کوردستان

بله درست میگید قبول دارمحس ششم به معنای اینم نیست که خدا قبول نداریم کهفقط یه حسه که گهگاهی درست در ...

من حسم قویه سوالتون بگو 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حسم قویه سوالتون بگو

خب بنظر شما

من اسمم زهراست پشت کنکوریم

میخواستم بدونم امسال کنکور قبول میشم؟میرم دانشگاه؟ 

علاقمند به رشته حقوق هستم

خب بنظر شمامن اسمم زهراست پشت کنکوریممیخواستم بدونم امسال کنکور قبول میشم؟میرم دانشگاه؟ علاقمند به ر ...

آره قبول میشی ولی حس میکنم دانشگاهت چون یکم سطح متوسطه دلت میخواد 

بیشتر تلاش کنی 

منم عاشق رشته حقوق هستم

اصلا خداوکیلی نگاه کن ازت بپرسن تحصیلات بعد تو بگی

حقوووووققق مثله خروسا خیلی حال میده

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

آره قبول میشی ولی حس میکنم دانشگاهت چون یکم سطح متوسطه دلت میخواد بیشتر تلاش کنی منم عاشق رشته حقوق ...

خدا از دهنت بشنوه

خدایی دانشگاه مهم نیست برام فقط رشته حقوق روزانه قبول بشممم 

انگار دنیا دستم دادی

عههه توعم خیلی خوبه

خدا از دهنت بشنوهخدایی دانشگاه مهم نیست برام فقط رشته حقوق روزانه قبول بشممم انگار دنیا دستم دادیعهه ...

اصلا من از ی معلمی پرسیدم گفت امکان نداره حقوق قبول نشی تا ۷ هزار 

رو راه داره بعد تنها مشکلش اینه قبول میشی ولی تو دوقوزآباد 

اصلا من از ی معلمی پرسیدم گفت امکان نداره حقوق قبول نشی تا ۷ هزار رو راه داره بعد تنها مشکلش اینه قب ...

من؟ اونجا قبول میشم؟

من؟ اونجا قبول میشم؟

چرا قبول نشی وقتی تلاش میکنی

میشه به منم بگی کی پیام میده ؟؟کی میبینمش ؟؟

۲ وعده دیگه