2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

127 بازدید | 27 پست

من همیشه  خدا رژیم  وزنمم ۵۲  قدم ۱۶۰ داشتم با دوست پسرم  تلفنی حرف میزدم   یهو حرف رژیم شد گفت تو که چاقی اره شکم داری؛/  بد فرمی رو فرم‌نیستی  نمیدونم حرفش  از شوخی بود یا هرچی ولی انقدر دلم شکست  که  بغض کردم تلفون قطع کردم گریه کردم:) اصلا خیلی اعتماد به نفسم  اومد‌پایین:)

🦦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا

۵۲ که خیلی خوووب

اجازه نده بهت همچین حرفی بزنه

به من این حرفو بزنن واویلا

خیلی سلیطه م

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

وا۵۲ که خیلی خوووباجازه نده بهت همچین حرفی بزنهبه من این حرفو بزنن واویلاخیلی سلیطه م

منم سلیطه بازی در اوردم گفتم خودت شبیه سوسیسی  با خنده گفت بازم خوبه من سوسیسم. بهش گفتم  میتونی بری  رو خوب فرما اصلا نگاهت میکنه کسی جز من؟😂😂

🦦

منم سلیطه بازی در اوردم گفتم خودت شبیه سوسیسی با خنده گفت بازم خوبه من سوسیسم. بهش گفتم میتونی بری ...

افرین

اصلا اجازه نده هیچ کس از گل پایین تر بگه 

اونوقت قدرتو میدونن

من بعد کلی تجربه رسیدم به اینکه سلیطه باشم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

افریناصلا اجازه نده هیچ کس از گل پایین تر بگه اونوقت قدرتو میدوننمن بعد کلی تجربه رسیدم به اینکه سلی ...

این اصلا اینجوری نبود همش میگه خوشگلی  خیلی نازی اینا نمیدونم چرا یهو اینو گفت منم خب چون غذا نمیخورم  خیلی اعصابم ضعیف شده:) ولی الان واقعا  حالم ازش به هم خورد دوس ندارم دیگه باهاش  حرف بزنم

🦦

این اصلا اینجوری نبود همش میگه خوشگلی خیلی نازی اینا نمیدونم چرا یهو اینو گفت منم خب چون غذا نمیخور ...

یه مدت سگ محلش کن درست میشه