2777
2789
عنوان

کمک پلیز

63 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من هیچ وقت دوست نداشتم بابام بفهمه پریودم  بعذ به مامانم هم میگفتم که نگو اونم میگفت باشهو رعایت میکرد چون میدونست حساسم ولی یه چند باری از دهنش پرید یه بار رفته بودیم شمال پریود بودم البته خب 10 سالم اینا بود من اومدم کمکشون چمدون ببرم مامانم گفت نککن پریوودی           وای منو بگو شوهر خالم اونجا بود با بابام من خیلی ناراحت شدم اما چون بهم گفت بابات نشنیده من ازش پرسیدم یکم بهتر شدم  بعد الان گفتم یه لحظه مامنم بیاد کارش داشتم و میخواستم با دوستم جایی بریم و من بهش گفته بودم نمیتونم بیام بعد بابام هم تو سالن داشت تلوزیون میدید مامنم گفت خب بهش میگفتی پریودی  اون خیلی راحت میگیره کامانم رو میگم    واااااای من از ائن موقع تا حالا دارم گریه میکنم البته امید داستم نشنیده باشه مامانم گفت خوابه اما بعد  بابام کانال تلویزیون رو عوض کرد و یه بار خودمم هم از اون فاصله صداش کردم شنید میدونم خیلیاتون به باباتون میگید پریود شدین  ولی من نمیتونم الان چیکار کنم وای خدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا😑

حالا بفهمه آسمون به زمین میاد!؟ 😐

منم از تو حساس تر بودم که یکبار وقتی سنم پایین تر بود 

بابام برگشت گفت پولاتو چیکار میکنی خرج میشه 

مامانم نه زیر گذاشت نه رو گف دخترت پریود میشه 

شرت و نوار بهداشتی براش میخرم اونم خجالت کشید و دیگ هیچی نگفت. 

اسی کاش مشکلات و دغدغه ذهنی ما هم همین بود فقط کاش دنیا همین مشکلو داش:)) هعیی دلت خوشه ها