2777
2789
عنوان

بچها سود بانکی پنج میلیارد چقدره🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 75 پست
خونه بخرین هم ارزشش رو حفظ میکنه هم اینکه میتونه منبع درآمد باشه براتون

خب ماهی صد تومن نمیده خونه🥲

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم بالاترین سود بانکی رو پاسارگاد میده که بابام ۳ میلیارد میخواد بزاره گفته بودن میشه ۷۲ تومن د ...

برای 500 میل پاسارگاد چقدر سود میده؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

طبق اون چیزی که شوهرم گذاشته بانک میشه ۱۰۰ میلیونولی بپرسی چند درصده و کدوم بانک نمی دونم

شماهم پنج میلیارد گذاشتین؟ 

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
حدودا ۱۲۵ تومن

چرا پس بعضیا میگن صد🥺

نه یک ملیارد گذاشته برجی ۲۰ م میگیره

بنظرت ارزش داره؟ 

چرا پس بعضیا میگن صد🥺

اسی حداقل 100 تومنه یعنی کف کفش

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

چرا پس بعضیا میگن صد🥺

بانک ها متفاوته و اینکه کوتاه مدت بذاری یا دراز مدت فرق داره

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

خب ماهی صد تومن نمیده خونه🥲

ماهی ۱۰۰تومنش چشم گیره ولی دو سال دیگه تورم از الان وحشتناک تر شد و پول ملی ب پایین ترین ارزش خودش رسید پشیمون میشید 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

اسی حداقل 100 تومنه یعنی کف کفش

خب چی تغییرش میده؟ درصدش؟ 

خب چی تغییرش میده؟ درصدش؟

اینکه کدوم بانک بذاری

بانک ها متفاوته و اینکه کوتاه مدت بذاری یا دراز مدت فرق داره

کدوم بانک بیشتر میده😁