2821
2789
عنوان

دست رد!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 74 پست
بچه ها من اصلا سرد مزاج نیستم ولی سال به سال هم رابطه نداشته باشم به ذهنم نمیاد و دلم نمیخواد اصلا ...

عزیزم  به امثاله شما میگن سرد مزاج😊  تعارف میکنی😁😁😁

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم دکتر مگه خجالت داره   دکتر زنان هم میری خجالت میکشی ؟ مثه یه بیماری بهش نگاه کن و بخاطره زندگیت به فکره حله مشگلت باش  روابط جنسی در زندگی زناشویی بسیار مهمه 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
عزیزم دکتر مگه خجالت داره   دکتر زنان هم میری خجالت میکشی ؟ مثه یه بیماری بهش نگاه کن و بخاطره ...

😭😭😭آره دکتر زنان هم فقط توی بارداریم رفتم. دیگه نرفتم. الان ۷ سال از زایمانم میگذره یه چکاپم نرفتم!!! یعنی الان لازمه برم؟

چندشم میشه

فیلم دیدن بزرگترین لطمه را به روابط میزنه اصلا توجه نک و هرگز نبین

😭😭😭آره دکتر زنان هم فقط توی بارداریم رفتم. دیگه نرفتم. الان ۷ سال از زایمانم میگذره یه چکاپم نرفت ...

میگم مثه بیماری بهش نگاه کن حتما برو  واسه روحیه خودت هم خوبه مگه چند سالته  بحثه زندگیته  حتما اقدام کن  

بنطرت مشکل من قابل حله؟! حس میکنم ذاتن همینطورم

بله عزیزم خیلیها مثه شما هستن با مشاور سکسولوژیست درمان شدن یا حد اقل بهترین راهو نشونتون میدن   

بله عزیزم خیلیها مثه شما هستن با مشاور سکسولوژیست درمان شدن یا حد اقل بهترین راهو نشونتون میدن   ...

ممنون. پس اول باید با خودم کنار بیام و برم دکتر

برام خییییییییییلی سخته حتی راجع بهش فک کنم چه برسه به اینکه حرف بزنم

ممنون. پس اول باید با خودم کنار بیام و برم دکتر برام خییییییییییلی سخته حتی راجع بهش فک کنم چه برسه ...

اگه خجالت میکشی از دکتر   با این باور برو که اونا هزاران نفر مثه شمابرخورد داشتن و معاینع کردن و  دیدن هیچ وقت هم از شرایط بیمارشون تعجب نمیکنن چون کارشونه  

اگه خجالت میکشی از دکتر   با این باور برو که اونا هزاران نفر مثه شمابرخورد داشتن و معاینع کردن ...

باورت نمیشه روز زایمانم پرستاره اومد برام سوند بذاره ناخودآگاه دستمو گرفتم جلوم پاهامم هی جمع میکردم.

گفت نکن بابا من روزی صدتا سوند میذارم کارمه

نمیدونم بعضیا چطوری میرن اپیلاسیون!!!

باورت نمیشه روز زایمانم پرستاره اومد برام سوند بذاره ناخودآگاه دستمو گرفتم جلوم پاهامم هی جمع میکردم ...

عزیزم با این تفاسیر احتمال داره که از رابطه خجالت بکشی؟  شاید یکی از دلایل سردیت اینه

البته ببخشید  

عزیزم با این تفاسیر احتمال داره که از رابطه خجالت بکشی؟  شاید یکی از دلایل سردیت اینه البته بب ...

خجالت که دیگه بعد ۱۰ سال زندگی مشترک فکر نکنم. مگه اینکه در ضمیر ناخودآگاهم حس خجالت داشته باشم و خودمم ندونم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز