2777
2789
عنوان

کافیه بنظرتون یا بازم بخونم⁉️

158 بازدید | 11 پست

ده درس عربیه

هفت درس خوندم یه مرور ریز داشتم ازشون ولی الان یکم استراحت میکنم بعدش مرور کلی میکنم سه درس باقی مانده رو میخونم بعدشم نمونه سوال تا دوازده شب دیگه فول فولم عربیو کافیه؟

میخوام برم انسانی نهمم نمره اش برام مهمه همینطوریشم مطالعات و خراب کردم لااقل اینو خوب بگیرم🥸

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

میدونم خسته ای اسی ولی 3 تا درسم بخون 1 تا 1.5 همزمان با شام خوردنت استراحت کن بعد نمونه سوال بعدش م ...

فدای تو بشم من

واقعا خستم یه بند خوندم از ساعت ده صبح تا الان ولی اگه اینطور میگی باشه الان میخونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان بخون بعد بشین مرور و نمونه سوال

ایشالا کامل میشی عزیزم

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

فدای تو بشم منواقعا خستم یه بند خوندم از ساعت ده صبح تا الان ولی اگه اینطور میگی باشه الان میخونم

خدا نکنه عزیزم

اره بخون چون وقفه اینجا کنی ممکنه تنبلیت بیاد نخونی یا بگی یک ساعت دیگه ببینی صب شده هیچی نخوندی استرس بگیری الان راحت بخون ازاون ور راحت شو خودم همشو گذروندم

بنظر میاد خوب و کامل خوندی اون سه درس هم بخون تکمیل 

عربی نهم اسونه میشه جمع کرد

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

خدا نکنه عزیزماره بخون چون وقفه اینجا کنی ممکنه تنبلیت بیاد نخونی یا بگی یک ساعت دیگه ببینی صب شده ه ...

باشه پس مرسی گلم🌺♥️🌷✨️ بنظرت خوب خوندم تا اینجا؟