2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از این خودتو بازیچه قرار نده و تحقیر نکنچند وقته با همین و در چه حدی ..... بوده !

یکسال درحد بوس بغل  الان چی بگم بهش  بگم بیاد جلو یاکات  خودم میترسم اصلا از جدایی   

یعنی دوسم نداره چرا گفت پس

دروغ کنتر نداره عزیزم؟؟

این روابط ب طرف اسیب میزنه در حدی ک اسیب مغزی طرف میبینه واسه اون دوپامین ک ت این رابطه با محبت و عدم محبت ترشح شده هیپوکامپ مغز اسیب میبینه و قدرت تفکر از اون ادم قربانی میگیره یه شب پیرت میکنه.. تنهایی احتمالا کمبود ت زندگیت بود سن کمی داری ت یه ادم کاملی هستی و هر چیزی بزار ب وقتش هر ادمی سلام میده لزوما دوست ت نیست  

پسری ک عاشقه دنبال اینه ک ب ت برسه پسری ک میپیچونه پسری ک امروز فردا میکنه پسری ک مادرش میاره اعتماد ...

اره گلم   اخه سختمه جدایی میترسم اصلا باهاش دعوا کنم ک نکنه بره  ولی تکلیفم معلوم میشه   این فقط گفت من بامادرم میزنم  دیگ چیزی نگفته ی هفته  

یکسال درحد بوس بغل الان چی بگم بهش بگم بیاد جلو یاکات خودم میترسم اصلا از جدایی

به نظرت مدت اشنایی کافی بوده یا بازم میخواین ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نمیگه عوضی میخام بی خبر برم کات کنم

چن سالته تا چه حده رابطتتون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مرد جماعت تا زیر بار تعهد نره اون رابطه واسش مسخرس پس گول این دوست دارما و عزیزم فداتشم رو نخور... ب ...

دقیقا اینم ب مسخره گرفتع میره مثلا بعد ی روز پیداش میشه  فکرمیکنه مم همیشه هستم

اره دیگ چقدر الکی بریم بیاییم از بلاتکلیفی خستم بهش بگم یا میره یامیمونه

جلف نگو سنگین بگو شاید اون تو رو دختر خیابونی فرض کرده

همین امروز تلفنی بگو ادامه رابطه فقط با خواسگاری ممکنه

و اصلا یک ثانیه هم دیگه حضوری ملاقات نکن نکنه گول بخوری

و اگه هر تهدیدی کرد بگو هر کاری دوست داری بکن تا منم بکنم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .