2777
2789
عنوان

هنوزم از همه سراغشون میگیرم

149 بازدید | 5 پست

یه پسر خاله داشتم ک بهم علاقه داشت ولی نشد و با دختر دیگه ای ازدواج کرد و بعد فوت خالم همچنان تو شهر پدریش موند ولی خواهر و برادراش اومدن شهر ما زندگی میکنن این و خانمش فقط موندن اونجا 

با کسی ام رفت و آمد نمیکنن اخلاق خانمش خاصه 

بعد من از داییام و بقیه هی حال پسر خالمو میپرسم یبار اومدم ب مامانم گفتم مامان از فلانی چه خبر مامانم گفت نمیدونم بعد فرداش رفتیم مهمونی اونجا ب مامانم گفتم از دخترخالم حال پسر خالمو بپرسه دختر خالم گفت  دیروز بعد از ظهر تو باشگاه چشمش آسیب دیده دقیقا همونموقع ک من از مامانم حال پسرخالمو پرسیدم این اتفاق افتاده براش 

نمیدونم این حس ها و اینکه همیشه پیگیرشم از چیه دلخوشی ام ازش ندارم و بیشتر حس دلسوزی دارم

چون عروسیم نیومد و کلا باهام سرد رفتار میکنه 

مجرد بودم اینطور نبود با اینکه متاهل بود ولی می‌شنیدم که پیگیر من بود 

لطفا نگید بیخیال و ... همینجوری یهو برام سوال شد ک آیا این حس ها یکطرفه ست ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما ازدواج کردی شاید اگه صبر میکردی میومد 

در هر حال جفتتون الان متاهلید و مطمئنا چیزی این وسط بنام حس حالا هر حسی میخواد باشه وجود نداره

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍•••

نمیدونم واقعاخب اگر بهت علاقه داشت چرا نیومد باهات ازدواجکنه

اوموقع من قصد ازدواج نداشتم کلی آرزو داشتم اینم هیچی نداشت ب داییم گفته بود ازم بپرسه 

من گفتم نه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40