atousaaaa5 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2876 عنوان خودمونیم 82 بازدید | 5 پست ولی دیدن غریبه شدن کسی ک فک میکردی آشنای عزیزی میشه خیییییییییییلی درد ناکه.....💔🙂 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕 1404/03/20 | 15:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohammad20_23 عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2269 با گذر زمان کم کم عادت میشه .تهش خودت میمونی و خودت خودت بیشتر از همه دوست داشته باش امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه
atousaaaa5 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2876 با گذر زمان کم کم عادت میشه .تهش خودت میمونی و خودت خودت بیشتر از همه دوست داشته باش حتی حرفای توم درد داشت:) 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
mohammad20_23 عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2269 حتی حرفای توم درد داشت:) حقیقت خیلی چیزا تلخه امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه
atousaaaa5 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2876 حقیقت خیلی چیزا تلخه ولش نمیکنم ک تلخ نشهمیمونم میجنگم خواست بمونه نخواست خدا پشت و پناهشولی من وسط راه ولش نمیکنم..... 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
mohammad20_23 عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2269 ولش نمیکنم ک تلخ نشهمیمونم میجنگم خواست بمونه نخواست خدا پشت و پناهشولی من وسط راه ولش نمیکنم..... منم نگفتیم رفیق نیمه راه کسی باش موندن و جنگیدن قشنگ تر نظر من این بود صدتو برا هیچکس جز پدر مادر نزار همین .چیزی برای خودت نگه دار ک اگه ی روز برگشتی ب خودت خودتو گم نکرده باشی امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه