خب چکار کنم دو تومنیو بده..میگن یه تومن رو به مدت ده روز بخوابون تو حساب بهت میده راست میگن؟
الان یه تومنی گرفتی؟اگه گرفتی حسابتو تسویه کن باکارت پاسارگادت کارکن ینی گردش حساب داشته باش ۲تومنیت بازمیشه گردش حساب تو بازشدن مرحله بعدت خیلی تاثیرداره
الان یه تومنی گرفتی؟اگه گرفتی حسابتو تسویه کن باکارت پاسارگادت کارکن ینی گردش حساب داشته باش ۲تومنیت ...
اره یه تومنیو گرفتم...و کارتمم گردش داشته ولی نمیدونم چرا نمیده..یکی دیگه بهم گفت ده روز بعد از تسویه وام قبلی میتونی وام جدید رو بگیری...این دلیلشه ینی؟
اره یه تومنیو گرفتم...و کارتمم گردش داشته ولی نمیدونم چرا نمیده..یکی دیگه بهم گفت ده روز بعد از تسوی ...
اره باید دوهفته بگذره از تسویت تو این دوهفته هم تراکنش داشته باش،من رو ۷تومنی گیرکردم تسویه کردم دوهفته ام گذشت ولی دهی باز نشد زنگ زدم پرسیدم گفت چون گردش مالی نداشتی
مثلا اگه گفته تا ۲۰ خرداد تسویه کنی تو اگه یک هفته زودتر از موعد هم پرداخت کنی وام برات باز نمیشه باید بزاری سررسید وام یک تومنی تموم بشه مثلا ۲۰ خرداد که شد تو میتونی ۲۱ درخواست وام دو تومنی بدی یک دقیقه ایی میاد تو حسابت
میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که
من همون فرداش وام دو تومنیو بهم داد ، دو تومنی و گرفتم اونم تسویه کردم وام سه تومنیو الان گرفتم
نمیدونم الان چجوری شده من دوسه سال پیش شروع به گرفتن کردم هرچندماه که اپدیت میشه قوانینش عوض میشه مثلاالان پول مستقیم میاد توکارت پاسارگادت قبلااینجوری نبود تو کیف پول میموند باید میرفتی انتقال میدادی