2777
2789
عنوان

نزدیک عروسی همسرم ازم قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 62 پست
خب کلی سوتی داد دوس ندارم یادم بیاد اون شبا،که ۷شب گریه کردم، ۷شب بدترین روزام بود، به روش اوردم اما ...

انشاالله هر چی خیر پیش بیاد براتون خدا کمکتون کنه زندگیتون ازین به بعد بهترین خاطرات کنار هم رقم بزنید

هرچی از گذشته و ... توی ذهنتونه کمرنگ بشه🙏❤️😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم نشد دلیلشما هدفت مهاجرت باشه خودت هم تنهایی میتونی بری امتیاز مهاجرین مجرد هم بالاتره هم سریع ت ...

من سرمایه ندارم اونجا خونه بخرم ، حوصله درسم ندارم همسرم اونجا اشنا زیاد داره راحت میتونیم بریم

خب زورش میاد عروسی مجلل بگیره میگه سخت نگیر از عروسی خوشش نمیاد

بببخشید اینجوری میگم
مردی که  الویتش خوشحالی زنش باشه هرجوری شده عروسی که زنش میخواد و میگیره
تازه همسر شمالی مشکل مالی نداره
فقط زورش میاد واسه شما خرج کنه

بببخشید اینجوری میگممردی که الویتش خوشحالی زنش باشه هرجوری شده عروسی که زنش میخواد و میگیرهتازه همس ...

چرا خرج عروسی کنه میره خارج هر شب با چندتا فاحشه میخوابه از صدتا عروسی ام بیشتر حال میده بهش

امیدت در واقع توهم ذهنت این مرد حتی خونه هم برات اجاره نمیکنه

منظورم خونه در ایران یا خارج؟

خونه که درست کرده میخواییم بریم توش خیلی براش خرج کرده از اون خونه هایی هست که همیشه ارزو داشتم توش زندگی کنم

خسیسه باهات بد رفتاره یه دروغ بزرگ گفته که دست کم نداره از خیانت  رفته سفر خارجی که خدامیدوونه چیکار کرده اونجا  

انقد مشکلات داره  بعد هنورم دنبال اینی عروسی بگیری 

الان هرجور هست بعد اینکه بری زیر یه سقف باهاش ده برابر میشه حتی اخلاقای بد دیگه هم خبر نداری رو میشه  بیشتر فکر کن   خودتو بدبخت نکن 

چرا خرج عروسی کنه میره خارج هر شب با چندتا فاحشه میخوابه از صدتا عروسی ام بیشتر حال میده بهش

پوف نمیدونم چرا انقد ساده ایم ما خانما
این اقا الان میگه من هر بلایی سر این اوردم این مونده پس هرکاری کنم بازم نمیره

منظورم خونه در ایران یا خارج؟خونه که درست کرده میخواییم بریم توش خیلی براش خرج کرده از اون خونه هایی ...

یچیزی فهمیدم از پیامات شما حاضری هر بلایی سرت بیاد ولی بخاطر پول و مهاجرت چشم رو همه چیز ببندی

پوف نمیدونم چرا انقد ساده ایم ما خانمااین اقا الان میگه من هر بلایی سر این اوردم این مونده پس هرکاری ...

منم دقیقا همین رو به استارتر گفتم ایشون رفته سفر خارجه با صد تا زن بوده و حالا استارتر داره باهاش ازدواج میکنه !!!!! خوب معلومه ایشون بره بچه دار هم بشه با زن ها دیگه تعجب نداره چون مطمئن هست هیچ ضرری بهش نمیرسه و استارتر همچنان باهاش میمونه

یچیزی فهمیدم از پیامات شما حاضری هر بلایی سرت بیاد ولی بخاطر پول و مهاجرت چشم رو همه چیز ببندی

من الان اگه ازش جداشم چیزی گیرم نمیاد جز حکم مهر طلاق، ولی بمونم صبر کنم تا دوسال دیگه هم مهاجرت میکنم هم خونه به نامم میشه