2777
2789
عنوان

خیانت(چجوری بهش بگم)

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست
چقد عوضیهههههه این بشرررر ،چ داستانی درست کرد ک اگه من ب زنش گفتم بگه من کلید نداشتم و ....

زنگ بزن بهش بگو مژده جان صبح صدای ی خانمی رو با اقاتون شنیدم فک کردم امدی خب همون صبح میومدی بالا ازم  کیلیدارو میگرفتی چرا با شوهرت تو راپله اروم حرف میزدی😂😂😂😂😂

اره دارم صمیمی هستیم باهم

حتما  بهش بگو.. خوبه که اومدی. بیام کلیدو بدم دستت. گفت نه و فلان. بگو وا صدای شوهرت میاومد با خودت داشتید  میرفتید  تو خونه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بنظر من نگو و اصلا دخالت نکن حتمن که مرد گردن نمیگیره و ماستمالی میکنه و خانوم هم فقد بذر شک و بی اعتمادی میفته به جونش در هرصورت زندگی کوفتش میشه پس بزار خودش به موقعش حتما متوجه خیانت میشه

اسی دردت چیه مثل ادم بگو اه مسخره کردی تاپیک فیکه خانوما یه درصد راست باشه هدف وقت گیریه گزارش حلالت ...

چته چقد بی ادبی ....خب دارم مینویسم‌مگه رباتم،تو میگی فیکه بزار برو مجبورت کردم بمونی مگه  اعصاب خوردیتو تو تاپیکه بقیه خالی نکن 

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

مرسی از راهنماییت

خواهش گلی... الیته اگر بیاری تو این سایت ثبت نامش کنی. میشه گرگ بارون دیده 😵‍💫😵‍💫😖😖🥴😉😉یا هم رفتی خونش. تو سرچ سایت بزن. خیانت شوهر تو غیاب زنش و براش بخون. اینجوری خیلی عادی و زیر پوستی دوزاریشو میلندازی حواسشو جمع کنه  شوهرش فرشته نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ولی بنظر من نگو و اصلا دخالت نکن حتمن که مرد گردن نمیگیره و ماستمالی میکنه و خانوم هم فقد بذر شک و ب ...

از همین میترسم بزنه زیرش این وسط من بده بشم 

با بهونه ای ک مرده تراشید شاید ترسیده بود من صدایی شنیده باشم ک اومد اونجوری گفت

زنگ بزن بهش بگو مژده جان صبح صدای ی خانمی رو با اقاتون شنیدم فک کردم امدی خب همون صبح میومدی بالا از ...

نمیدونم چرا هرچی زنِ خوبه این ماجرا ها سرش میاد 

اون طفلی ب فکر بچه دار شدن بود شوهرش ب فکر چیا

از همین میترسم بزنه زیرش این وسط من بده بشم با بهونه ای ک مرده تراشید شاید ترسیده بود من صدایی شنیده ...

مطمین باش که همینجوری میشه اصلا دخالت نکن نزار باعث بهم خوردن یه زندگی شما باشی (اصلا منظورم طلاق نیست حتی همون آرامش خونه و خونواده ) اینم بدون که ماه پشت ابر نمی مونه دیر یا زود خانوم شک میکنه و بلاخره میفهمه چه خبره تو زندگیش

نمیدونم چرا هرچی زنِ خوبه این ماجرا ها سرش میاد اون طفلی ب فکر بچه دار شدن بود شوهرش ب فکر چیا

مطمین باش این خانومایی که اینجا دارن میگن به خانومش بگو فقد از بعد احساسیه خیانت دارن ماجرارو نگاه میکنن دیگه به عمق ماجرا و مسایل بعدش فک نمیکنن

نمیدونم چرا هرچی زنِ خوبه این ماجرا ها سرش میاد اون طفلی ب فکر بچه دار شدن بود شوهرش ب فکر چیا

ماهم از اینا تو خانواده داریم طرف داره خیانت میکنه گردنم نمیگیره زن بیچارشم دنبال دوا درمونه ک بچه دار شه تا اقا نره زن بگیره خبر نداره اقا خونه رو تبدیل به چی کرده

ولی هرچی زودتر بهش بگو بزار کمتر تو این منجلاب فرو بره

حداقل اگه طلاق میگیره بدون بچه بره

ولی هرچی زودتر بهش بگو بزار کمتر تو این منجلاب فرو برهحداقل اگه طلاق میگیره بدون بچه بره

بنده خدا ۴سال عروسی کرده  بچه داره نشده ،حکمتش فکر کنم همینه ک از این مرده بی لیاقت بچه دار نشه