2777
2789

۵۹ روزشه به شوهرم میگه چرا گردن نمیگیره چرا پیشونیش بلنده چرا سرش فلانه شوهرمم لال هیچی نمیگه باهاش میگه میخنده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد بی فرهنگ و بی شخصیته راجب بچه نظر میده انقد بدم میاد 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بش بگو شکرخدا سالمه

باخنده بگو مگه نوزاد ندیدین مادر  اولشه ،چندماه بگذره

اینقد ناز میشه 

به همسرتم بگو یواشکی بش بگه خانمم ناراحت میشه ،مادره ، به بچش ایرادنگیر

کمتر رفت و آمد کن .برو چند روزی پیش مامانت ریلکس کن

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

وای متنفرم از این حرفا ببخشید ولی کسی که این حرفا رو می زنه عقل نداره

خیلی وقتا از روی دلسوزیه اما نمی دونه چه آسیبی به مادر اونم کسی که تازه زایمان کرده وارد می کنه

منم دور و برم پر این آدماست می دونم از روی دلسوزی حرف می زنن اما از حرفاشون متنفرم

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

الان حساس تری مادرشوهرام بی فکر نمیدونم چ حرفیه میزنن چرا مادر دخترا نمیگن این حرفارو

برا من چیزی میگفت میگفتم نوه ی شماس دیگه من چ میدونم 

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ۴ ماهگی کامل گردن میگیره اون از بچه دوماهه چه انتظاری داره

یه بارم گفت بگو شما انگار بچه بزرگ نکردبنا اصلا چیزی درمورد بچه ها نمیدونین

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا بچه من حدودا سه چهارماهه بود تازه داشت گردنش سفت می شد هی میگفت از بس بچه رو بد میخوابونی گردن بچه کج شده😐

یا از اول که بچه به دنیا اومده بود چون زردی داشت میگفت شیر خودت نده شیر خشک بده الان دیگه کسی شیر سینه به بچه نمیده😳

یعنی ول کنم نبودداااا

هرچی میگفتم آزمایش دادم دکتر گفته زردی شیر مادر نیست

تند تند بده بخوره زود خوب میشه

هی به شوهرم میگفت شیر خشک بده بچه خوب میشه

حداقل نمی گفت کمکی میگفت خودت اصلا نده