2777
2789
عنوان

پیامدهای بعد از خیانت 😔😔😔

2320 بازدید | 87 پست

سلام به همگی 

چند تا سوال در مورد خیانت شدم 

اول اینکه وقتی شک کردین شوهرتون خیانت کرده پیگیری کردین که مچشو بگیرید ؟ 

دوم اینکه وقتی فهیمدین به روش آوردین یا بیخیال شدین به زندگیتون ادامه دادین 

سوم اینکه واکنش شوهرتون چی بود بعد از اینکه بهش گفتین ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گردن نگرفت اصلا ب هیچ عنوان

ک اگه میگفت اره کردم دیگه هیچجوره نمیشه موند

برا من گوشیشو اورد داد بهم کچل کرد 

ولی اینو بدون درست نمیشن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه کایپ دیدم خیلی خوب بود 

زن گفت یبار به شوهرم از شوخی گفتم اگ یروز خیانت کنی توی آفتابه اسید میریزم بعد مرده خندیده

بعد میگفت یه مدت بعد فهمیدم داره خیانت میکنه گفت هیچی نگفتم 

زنگ زدم اشنامون هماهنگ کردم وقتی ک شوهرم خونس من نیستم بیاد بگ فلانی زنت اسید خواسته بود توردم

گفت اینجور شد شوهرم از ترسش رفتم سر گوشیش دیدم دختره رو از همه جا بلاک کرده 

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

خب می‌خوام به روش بیارم رابطشو قطع کنه تموم کنه رابطشو با این دختر

مدرک داری؟؟؟؟ بهش با داد و بیداد بگو 

همون روز مدارکتو جمع کن برو یه درخواست طلاق بده 

و مهریه روبذار اجرا 

عملی نکنا 

فقط درخواستشو تنظیم کن 

نشونش بده 

فکر کنه خیلی جدی هستی 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

یه کایپ دیدم خیلی خوب بود زن گفت یبار به شوهرم از شوخی گفتم اگ یروز خیانت کنی توی آفتابه اسید میریزم ...

منم دیشب به شوهرم گفتم اگه خیانت کنم چیکار می‌کنی گفت من بهت مطمینم من بهش گفتم اگه تو خیانت کنی بچه مو واسه همیشه ازت میگیرم 

یهوو شوهرم منقلب شد استرسی شد که زندگیش نپاشه 

مدرک داری؟؟؟؟ بهش با داد و بیداد بگو همون روز مدارکتو جمع کن برو یه درخواست طلاق بده و مهریه روبذار ...

یه سری مدرک معمولی دارم ولی معتبر نیست 

می‌خوام امشب یه سری مدرک معتبر ازش جمع کنم 

من زندگیمو می‌خوام 

ولی می‌خوام آدم بشه و دور این دختر خط بکشه

گردن نگرفت اصلا ب هیچ عنوانک اگه میگفت اره کردم دیگه هیچجوره نمیشه موندبرا من گوشیشو اورد داد بهم کچ ...

بعضی وقتا میگم ولش کنم هر غلطی دوست داره کنه منم به خودم برسم 

ولی نمیتونم همه ش تو دلم آشوب ،شب روز ندارم 

میدونم الان میگید بچم،ولی واقعا من خیلی درمورد خیانت پادکست گوش دادم و از روانشناسای مختلف پرسیدم،برا مامانم پیش اومده و من در جریان ریز ترین جزئیاتش بودم...

ولی من مامانم چندین بار فهمید و به روی بابام آورد،بابام هربار اول انکار میکرد اما بعدش گردن میکرفت و ابراز پشیمونی میکرد،گریههه و التماس میکرد و مامانمو نگه میداشت،حتی تهدید میکرد که خودشو میکشه...مامانمم میموند پاش و طلاق نمی‌گرفت چون هنوزم دوسش داشت و شرایط جداشدن نداشت...

اما خب طبق چیزایی که میدونم و تحربه ی مامانم اگه شرایطشو ندارید که جدا بشید نباید پیگیری کنید،حای اگه فهمیدید نباید به روش بیارید چون پررو میشن...

اگرم به روش اوردید و نخاستید جدا شید حداقل حق طلاقی،خونه ای،یه چیزی ازش بگیرید...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
یه سری مدرک معمولی دارم ولی معتبر نیست می‌خوام امشب یه سری مدرک معتبر ازش جمع کنم من زندگیمو می‌خوام ...

خب اگه میخوای به روش بیاری نباید راحت ببخشی 

اگه بفهمه میخوای جدا شی واکنشش چیه؟؟

این دختره کیه اصلا 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞