2777
2789
عنوان

چقدر زنی که خیانت میبینن بدبخت

451 بازدید | 60 پست

دیگه نمیتونه به هیچکس اعتماد کنه

مخصوصا اونی که بچه داره باید با خودش قربانی بچه کنه بمونه یا بچه رها کنه بره 

چقدر درد داره خدایا خودت کمک کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخصوصا وقتی بابات خیانت کنه دیگه ب هیچ مردی نمیتونی اعتماد کنی

دیگه هر خانواده ای تو خیابون میبینی با خودت میگه خدایا اینا چجوری با هم زندگی میکنند بهم اعتماد دارن

بهترین دوستم شوهرش بهم پیام داد و اراجیف گفت چون خانومش بارداره داره اذیت میشه و اینکه گوشی مخفی داره خیلی دلم سوخت واسه دوستم چون نمیدونه شوهرش چه کثیفیه امروز داشت میگفت شوهرم آستانه تحمل جنسیش بالاس درصورتی که شب قبلش به من التماس میکرد مرتیکه کثیف خودم درد خیانتو چشیدم هیچ جوره نمیخام بفهمه چون بارداره نابود میشه

بدتر از همم اینه پنج شنبه قراره باهاشون بریم مسافرت 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

من دوست پسرم خیانت کرد تازه اصلا نابود شدم احساس میکنم ب دویست جلسه تراپی احتیاج دارم بعد سه سال هنوز یادم نرفته اصلا دیگ ادم سابق نمیشم خدا ب داد اونا ک بچه دارن برسه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اونی که خیانت میکنه بدبخته

کجا بدبخت اونی که خیانت دیده مرگ تجربه کنه فکر کن با تموم وجود تلاش میکنی مشکلات زندگی حل کنی میری پیش روانشناس کتاب میخونم بعد میفهمی ریشه این مشکل ها یه زن عوضی

بعد امثال شیما کاتوزیان که میاد میگه شوهر و بچه ممکنه یه روز برن ولی اون مدرکی که گرفتی هیچوقت نمیره خیلیا میان گارد میگیرن چرا ازدواج نکرده به فکر جدایی هستی 

زن دستش تو جیب خودش باشه یه کاریه باشه میتونه راحت بچشو بزرگ کنه یا حتی اگر بخواد تو اون زندگی بمونه یه سرگرمی ای داره که حواسشو پرت کنه منت شوهر هم نمیکشه بخاطر خرجی

بهترین دوستم شوهرش بهم پیام داد و اراجیف گفت چون خانومش بارداره داره اذیت میشه و اینکه گوشی مخفی دار ...

خیلیا خیانتکارن .  ولی خانمهاشون  خبر ندارن .

خانمهاشون فکر میکنن عاشق دو اتیشه هستن .‌

در حالی که خبر ندارن   هرروز با یک زن  هستن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بهترین دوستم شوهرش بهم پیام داد و اراجیف گفت چون خانومش بارداره داره اذیت میشه و اینکه گوشی مخفی دار ...

اگه ماه بارداریش پایین بهش بگو بچه سقط کنه راحت بشه مثل من بدبخت نشخ

خیلیا خیانتکارن . ولی خانمهاشون خبر ندارن .خانمهاشون فکر میکنن عاشق دو اتیشه هستن .‌در حالی که خبر ...

💔من خودم دراوج اعتماد شوهرم بهم خیانت کرد 

این دوستمم واقعا به شوهرش ایمان داره شبی که خونه مادرش بود بهم پیام داد لطفا ارض...کن فقط امیدوارم خدا به راه راست هدایتش کنه دوبار بلاکش کردم باز پیام میداد تهدید کردم به زنت میگم گفت خودت خراب میشی باور نمیکنه 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

من ندیدم زنی خودشو قربانی بچه اش بکنه .کسی که خیانت رو تحمل میکنه به خاطر اینه که پشتیبان نداره که جدا بشه. اکثرا تحصیلاتشون کمه و شاغل نیستن و شرایط خونه پدری برای برگشتشون محیا نیست وگرنه با بچه طلاق میگرفتن

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان دوماهه زندگیم جهنمه.به معنی واقعی نابود شدم .دیگه به مرحله ای رسیدم که حتی دلم نمیخواد شوعرم اشک چشممو ببینه.وانمود میکنم که قوی هستم ولی از درون داغونم.آخه چطور میخوام بقیه عمرم با این عذاب زندگی کنم.

اگه ماه بارداریش پایین بهش بگو بچه سقط کنه راحت بشه مثل من بدبخت نشخ

شیش ماهشه نمیتونم بهش بگم نمیدونی چقدر زندگیشو دوست داره اونوقت فک میکنه من یه کرمی ریختم که خدا شاهده نه فقط با دوستم چت کردم که شوهرم سرده این چتارو خونده بود اومده بود میگفت بیا بریم دعا واسش بگیرم خوب شه بیا دونفری بریم بیرون سوالای جنسی 

وای خیلی مریضه مرتیکه 

2790
2778
2791
2779
2792