2777
2789
عنوان

لعنت به پریودی

184 بازدید | 33 پست

دارم میمیرم😭😭😭😭😭😭

فردا ی امتحان سخت دارم 

من موندم این همه درد از کجا میاد 

چرا من هیچی نمیخورمم درد دارم 

چیزی میخورمم درد دارم 

این همه کینه از سمت خدا از کجت میاد

اگ کسی اومده اینجا نصیحتن کنه من بگو اعصاب ندارم گ ناراحت نشه 

کاش میشد کندشون. انداختشون دور 

من نمیخوام😭😭😭😭😭😭

تو نوشتن همین متن سه بار حالتمو عوض کردم تا شاید دردم کم شه

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍

چایی زنجبیل بخور خیلی خوبه 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از درد دارم میمیرمهمین امروز پروید شدم چهارتا ژلوفن خوردم تاثیری ندارد 

فردا هم کارآموزی اتاق عمل دارم باید ۵ ساعت رو پا بمونم😭 بخدا فرقی با زایمان نداره

❄️

من میخوام با جراحی رحمم رو دربیارم دیگه پریود نشم

کاش اونقدر از خودم اختیار داشتم مینداختمش جلو گرگا تو بیایون😭 ینی چی اینقدر درد 

بخدا گناه دارم فردا میفتم من این درسو😭😭😭😭😭

منم از درد دارم میمیرمهمین امروز پروید شدم چهارتا ژلوفن خوردم تاثیری ندارد فردا هم کارآموزی اتاق عمل ...

چهارتا ژلوفن!!!!!!!! چیکار می‌کنی خواهر میخوای خودتو بکشی 

چایی زنجبیل بخور ، شکمت رو گرم کن 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

با پودرشم میشه ؟

آره دقیقا با پودر 

منم از درد دارم میمیرمهمین امروز پروید شدم چهارتا ژلوفن خوردم تاثیری ندارد فردا هم کارآموزی اتاق عمل ...

خدا از زن کینه داشته؟ از چی داشته گفته اینطوری بهتره 

من نمیخوام هرماه ازم خون بره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

بخدا گناه دارم😭😭😭😭من کل ترم کابوس این درسو داشتم

چهارتا ژلوفن!!!!!!!! چیکار می‌کنی خواهر میخوای خودتو بکشی چایی زنجبیل بخور ، شکمت رو گرم کن

چایی زنجبیل همه اینا رو من امتحان کردم از ۱۲ سالگیم تا الان که ۲۰ سالمه هیچی ، تاکید میکنم هیچی رو دردم تاثیر نداره همش بالا میارم و از شدت دل‌درد یبار بیهوش شدم😭  ژلوفن از بس خوردم دیگه روم تاثیر نداره ، یبار آنقدر تو سِرُمم مسکن ریختن اومدم خونه هیچ جا رو نمی‌دیدم همه چی تار بود برام حتی گوشی که نزدیک چشام بود . خیلی درد بدیه اندازه زایمان هست🥲

❄️