2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونکه اشکال ندارع افشردگیم شروع شد وکلی وسواس پیدا کردم نمیدونم اینده چی میشه

ای بابا 

هر کس یه طور درگیره 

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

حسش چیع بنظرت ؟تاکی باهمیم؟مهر میرم دانشگاه یا بهمن ؟ خوابگاه میمونم ؟

خیلی آدم حساسی هستی 

اخساسش انگار همیشگی نیست ی بار حس داره ی بار نداره ی جور خنثی، 

خیلی طول نمی کشه

اما اعتماد ب نفست خیلی پایین هست متاسفانه ، و اون پسر اینو متوجه شده .تو از اون بالاتری اما اعتماد به نفس پایینی داری 

احتمالا بهمن .آره خوابگاه.

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
خیلی آدم حساسی هستی اخساسش انگار همیشگی نیست ی بار حس داره ی بار نداره ی جور خنثی، خیلی طول نمی کشه ...

اره اینجوریه 😭😭😭😭😭😭😭😭

کی میبینمش ؟

چطور کات میکنیم ؟

بنظرت چرا مهر نمیشه ؟🥲خودم شک دارم یه درسم با تبصره هم قبول نشم ، بخاطر اینه؟

خیلی آدم حساسی هستی اخساسش انگار همیشگی نیست ی بار حس داره ی بار نداره ی جور خنثی، خیلی طول نمی کشه ...

گلم من باردارم به نظرت جنسیت چیه 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

اره اینجوریه 😭😭😭😭😭😭😭😭کی میبینمش ؟چطور کات میکنیم ؟بنظرت چرا مهر نمیشه ؟🥲خودم شک دارم یه درس ...

ب زودی میبینیش

چطوری  ب ذهنم نیومد اما انگار خودت ب این نتیجه می‌رسی ک این بدردت نمیخوره .

ن اتفاقا قبول میشی اون درس رو .

ولی ب ذهنم اومد دانشگاه بهمن قبول میشی 

بنظرت فضای دانشگاه چطور برام ؟ ازم خوششون میاد یا بدشون میاد افراد ؟

من یکم مریضم حس میکنم گاهی رفتارای نامعقول دربیارم بخاطریه سری خلا ، بنظرت اشتباهات زیادی میکمم ؟ یا باافرادزیادی ک دوست نمیشم ؟

ب زودی میبینیشچطوری ب ذهنم نیومد اما انگار خودت ب این نتیجه می‌رسی ک این بدردت نمیخوره .ن اتفاقا قب ...

اره دقیقا 

گاهی به ذهنم میرسه به دزدم نمیخوره ولی خب اینم هر سری خرم میکنه ونگهم میداره ، منم خیلی تنهام وبیشتر وابسته میشم 

بغد از دیدار اول هرچند وقت همو میبینیم بنظرت ؟

من خیلی سردرگمم ، بااون ارتباط ج ….ی ک نداریم ن ؟

بنظرت فضای دانشگاه چطور برام ؟ ازم خوششون میاد یا بدشون میاد افراد ؟من یکم مریضم حس میکنم گاهی رفتار ...

عزیزم من ب طور کامل ذهنم داره میگه خیلی اعتماد به نفست پایین هست و این تو زندگیت صدمه میزنه حتما حتما رو اعتماد به نفست کار کن تا زمانی ک بری دانشگاه.

ی مدت برو باشگاه .

فضای دانشگاه اولش برات سخته اما بعدش خیلی برات خوبه و حوشت میاد اتفاقا دوستان زیادی پیدا می‌کنی و خیلی هم از نظر بقیه جذاب هستی اما خودت خودت رو پایین میبینی متاسفانه.