همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خب مگه نمیگم هرگناهی بخشیده میشه حتی اگه مدت طولانی طول بکشه..
کارما بعد بخشش
واقعیت علمی و عینی نداره چه بسا بارها بخاطر لرزش سر مسخره شدی ولی نمردی زنده موندی ادامه دادی تازه لولت خیلی هم خیلیییی بالاتر رفت ازش فاجعه سازی نکن عزیزم
چند روز پیش شهر ما یه پسر ۲۰ ساله خودکشی کرد اگه مادرشو می دید جیگرتون کباب میشد تمام صورت خودش رو کنده تمام موهای سرش رو کنده و فقط خاک می ریزه تو سر خودش قطعا خودکشی بخاطر همین گناه کبیره هستش که همچین داغی به دل بازمانده ها میزاره اون فرد که خودکشی میکنه خصوصا مادرش
وقتی آدم میبینه چقدر از سمت بقیه بی ارزش میشه و خودشم ضعیف باشه در برابر مشکلاتش فقط همین راه به ذهن ...
ن عزیزم زندگی همیشه ی جور نمیمونه توام روزای خوبت میرسه فدات شم لطفا لطفا این افکار رو از خودت دور کن باورت نمیشه هر کی یه جور گرفتاره ولی این راهش نیست روزای خوب توام میرسه شک نکن قوی باش گلم تو میتونی❤