2777
2789

میگن تا زمانی که عمرش قرار بود ادامه میداشت، از رحمت الهی به دوره

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش چی میشه بخشیده میشه؟

نمیدانم

ولی این جزو قطعیاته

یا حدااقل تجربه‌گر ها اینو میگفتن

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

چند روز پیش شهر ما یه پسر ۲۰ ساله خودکشی کرد اگه مادرشو می دید جیگرتون کباب میشد تمام صورت خودش رو کنده تمام موهای سرش رو کنده و فقط خاک می ریزه تو سر خودش قطعا خودکشی بخاطر همین گناه کبیره هستش که همچین داغی به دل بازمانده ها میزاره اون فرد که خودکشی میکنه خصوصا مادرش

چند روز پیش شهر ما یه پسر ۲۰ ساله خودکشی کرد اگه مادرشو می دید جیگرتون کباب میشد تمام صورت خودش رو ک ...

خیلی وقتا همین بازمانده های اون فرد 

تا وقتی ظرف زندست روزی صدبار کاری میکنن طرف از زندگی سیر بشه

خدا رحمتش کنه انشالله...

ولی کسی از زندگی کسی خبر ندارم که چقدر اون اطرافیان خودشون ضربه زدن به اون شخص 

چی بگم والا ولی این راهش نیست تو رو خدا فکر خودکشی رو به سرتون هم راه ندید

وقتی آدم میبینه چقدر از سمت بقیه بی ارزش میشه 

و خودشم ضعیف باشه در برابر مشکلاتش فقط همین راه به ذهنش میرسه ..

وقتی آدم میبینه چقدر از سمت بقیه بی ارزش میشه و خودشم ضعیف باشه در برابر مشکلاتش فقط همین راه به ذهن ...

ن عزیزم زندگی همیشه ی جور نمیمونه توام روزای خوبت میرسه فدات شم لطفا لطفا این افکار رو از خودت دور کن باورت نمیشه هر کی یه جور گرفتاره ولی این راهش نیست روزای خوب توام میرسه شک نکن قوی باش گلم تو میتونی❤