2777
2789
عنوان

نحوه باطل کردن دعا یا طلسم

179 بازدید | 12 پست

سلام دخترا چند وقت پیش برای بخت گشایی پیش به دعانویس بود یه چیزی خریدم دیگه نمیدونم دعا بود یا طلسم الان حدود ۲۰روز یا یک ماه شده هیچ تاثیری نداشت چجوری باطلش کنم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنداز تو آب روون

عزیزم سه تا دعای سوزوندنی بود و یه قفل و کلید و یه دعای دیگه که فکر کنم قفل و کلید رو دفن کردنی بود و اون دعا بانخ قرمز وصل میشد به درخت دقیق یادم نیست کدوم وصل کردنی بود کدوم دفن کردنی دادم  یکی واسم انجام داد  

عزیزم سه تا دعای سوزوندنی بود و یه قفل و کلید و یه دعای دیگه که فکر کنم قفل و کلید رو دفن کردنی بود ...

اینا طلسم بودن

سنگینیشون بهت برمیگرده

اگه میتونی برو پیش دعانویس قرانی باطلشون کن

یا ۴۵روز سوره بقره ب نیت باطل شدن طلسما ومشکلاتی ک نمبزارن ب خواستت برسی بخون

دعا و طلسم چجوریه ؟ یعنی پای جن و .. باز شده تو زندگیت؟

نه عزیزم میدونی چیشده من و عشقم یه مدته کات کردیم بعد شماره هم رو داشتیم بدون هیچ ارتباطی بعد من رفتم یک میلیون خورده ی دادم به یکی که یه خانمی که خیلی هم معتبر بود معرفی ش کرده بود بعد پسره این مدت اگر کات بودیم حداقل پروفایلش رو داشتم ، بعدطلسم کلا زد بلاکم کرد 😂😂😭😭 

اینا طلسم بودنسنگینیشون بهت برمیگردهاگه میتونی برو پیش دعانویس قرانی باطلشون کنیا ۴۵روز سوره بقره ب ...

ممنونم از لطفت عزیزم فقط دعانویس رو چجوری تشخیص بدم قرآنیه ،که مثلا به دروغ بهم نگه قرآنی بودنش رو ؟