2777
2789
عنوان

خورد شدم

195 بازدید | 8 پست

نمی تونم از یاد ببرم به خدا هر کاری کردم اما دلم به شدت میخواست قبول شم الان اگه قبول نشم نابود میشم ببینید قبول نشدم ولی باز دارم ...........

فکر کنم وقتی اسمم رو لیست نبینم باورم شه ولی نابود میشم یه احمق به تمام عیارم چی میشد منم قبول میکردن

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

با توان و پرتوان 

سال آینده...

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه که با کنکور آدم نشدن، حالا قبول نشدی که خیلی مهم نیست. 

من خودم هم جمعه هفته بعدی آزمون ورودی مدارس تیزهوشان رو دارم، خیلی هم براش تلاش کردم. 

۳ تا کتاب ۵۰۰ صفحه‌ای رو نشستم کار کردم برای ریاضی و علوم و فارسی و هوش.

آزمون های قلم چی رو هم دادم امسال.

نگران هم هستم که یه وقت اتفاقی نیفته و آزمون رو بد بدهم.

ولی خب بیشتر از این دیگه کاری از دستم ساخته نیست

خرد : ریز شدن ، کوچیک شدن خورد : یعنی بلعیدن

ببین فرقی نداره الان حالم خوب نیس خورد انگار یه طوری درست تره حس ششمم زیادی کار کرده😂🤦🏻‍♀️

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

من خودم هفتم خواستم برم مدرسه هیئت امنایی، حافظ قرآن بودم و مقام و... داشتم بخاطر همین شانس قبولیم صد در صد بود.

با پارتی بازی من رو راه ندادن، تو یه مدرسه دولتی هفتم رو خوندم، سال بعدش مدرسه مون شد هیئت امنایی.

خودمم که دارم تو سایت قلم چی با اون مدرسه مقایسه میکنم می بینم از ۱۲۰ نفر اون مدرسه فقط یکیشون بعضی اوقات از من رتبه بهتری میگیره.

حالا دارم جو جامعه رو می بینم و خیلیا حیرت میخورن که چرا از همون اول محکم نیومدن جلو، یا کوتاهی کردن، قصدم اینه که از همون ۳۰ خرداد بشینم پا درسای دهمم تو رشته ریاضی.

نمیدونم کار درستیه یا نه، اما همیشه سعی میکنم نهایت تلاشمو بکنم.

توکل به خدا انشاءالله موفق شی، اگه نشدی بهش (خدا) بگو بهترش رو بهت بده. این چیزیه که من ازش نتیجه گرفتم.