2777
2789
عنوان

عروس هلندی خوبه

67 بازدید | 19 پست

دلم می خواد یه پرنده ی باهوش که اجتماعی باشه داشته باشم ولی می ترسم کثیف کاری زیاد کنن چون نماز می خونیم‌ مامانمم حساسه خوبه بخرم؟ همش کثیف می کنن همه جا؟؟ چجورین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰ساله دارم الان ۲تاشدن هیچ کثیف کاری ندارن هرروزقفسشون روتمیزمیکنم بیرونم زیادنمیارم اگه بیارم هم میره روی دراوربعدتمیزمیکنم

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

خیلی خوبه...خیلی اجتماعی هم هست...تو قفسه دیگه البته بهتره در روز یکی دو ساعت بیرون باشه من بیرون میاوردمش در حدی نیست کثیفش که اذیت کنه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

تو قفس باشهارزن پاشی دارهو پر زدنعاشقشم خیلی خوبه

اگه تربیتش کنم یاد میگیره توی اتاق و روی لباس دسشویی نکنه؟ شما چند خریدین؟ خیلی احساس تنهایی می کنم به خاطر همین عروس هلندی می خوام بخرم

اگه تربیتش کنم یاد میگیره توی اتاق و روی لباس دسشویی نکنه؟ شما چند خریدین؟ خیلی احساس تنهایی می کنم ...

من پنجمی عروس م

الان دست مامانم

قیمت متفاوت بود

از سال ۱۴۰۰تا ۴۰۲ اخریش

الانم فرق کرده

جوجه

یک دوماه وو

و بزرگتر هر کدوم یک  قیمتی دارن

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

سر صداش خیییلی زیاده اگه یدونه بیاری خیلی وابستت میشه. تو رو نبینه خیلی جیغ میزنه. مال من اینجور بود صداش تا چنتا آپارتمان اونورترم میرفت صدای همسایه ها در اومد مجبور شدم بفروشم. 

ولمون کن