2777
2789
عنوان

علائم سقط

111 بازدید | 16 پست

من هفته ی هفت بارداری هستم،بعضی وقتا لکه ی قهوه ای رنگ میبینم،دیشب پاهام درد میکرد و اکثر شبا معده درد بدی دارم،بی اشتهام،ولی از یسری بوها متنفرم و حالمو بهم میزنه مخصوصا بوی دود و خیلی بیحالم.بنظرتون سقط شده؟؟میترسم  خیلی ولی از اونطرفم سپردم دست خدا و میخوام تا یه هفته دیگه صبر کنم و بعد برم سونوی قلب،برام دعا کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه سقط نیست همین امروزبرودکتر

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15551894&slug=هماتوم-وجفت-پایین-وخونریزی-توبارداری&postId=374511837

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

نه بابا سقط مگه به این راحتیه با دوتا لکه تموم بشه ؟ برو دکتر بهت شیاف میده اگه قلبش تشکیل شده

اخه شنبه رفتم دکتر خودش سونو کرد گف هنوز قلب تشکیل نشده 5 هفته و خورده ای هس، بزار 10 روز دیگه برو،منم برای 25 ام نوبت سونو و نوبت دکتر گرفتم،تا قبل شنبه این علائمو نداشتم،بعدش اینجوری شدم.

اخه شنبه رفتم دکتر خودش سونو کرد گف هنوز قلب تشکیل نشده 5 هفته و خورده ای هس، بزار 10 روز دیگه برو،م ...

فعلا فقط استراحت کن تا وقت سونو برسه عزیزم سرخود هیچ دارویی مصرف نکن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
فعلا فقط استراحت کن تا وقت سونو برسه عزیزم سرخود هیچ دارویی مصرف نکن

مرسی عزیزم،بله مجبورم فعلا فقط استراحت کنم شانس من عمه همسرمم فوت کردن و دیروز مجبور بودم کل روز یا بشینم یا وایستم.اخه هنوز هیچکس نمیدونه