2777
2789
عنوان

من یه بدبختم

88 بازدید | 9 پست

از وفتی بچه بودم خوشی تو دنیا ندیدم همیشه وقتی کتک میخوردم چون بلد نبودم از خودم دفاع کنم جیغ میکشیدم تا آروم شم دیگه همه بهم میگفتن دیوونه و من باور کردم دیوونه ام الانم ازدواج کردم موقع دعوا با شوهرم نمیتونم خودمو کنترل کنم بازم جیغ میکشم 

دیگه آبرو واسم نموده همه همسایه ها شنیدن 

دیگه خسته ام میخوام طلاق بگیرم 

حوصله زندگی متاهلی ندارم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سری بعد که دعوا شد جیغ رو حذف کن باهربار جیغ کشیدن چندین تارعصبی درمغز پاره میشه و خودتو آماده میکنی ...

اراده ندارم جیغ نکشم انگار اون لحظه آبرو برام مهم نیست حتی میزنم تو سر خودم

اراده ندارم جیغ نکشم انگار اون لحظه آبرو برام مهم نیست حتی میزنم تو سر خودم

من کسی رو سراغ دارم اینکارو کده وزده توی سرخودش همیشه الانم مایع گوشش تکون خورده خودش میگه واسه همین کارامه .شمارو صبوریت بیشتر متمرکز بشو .جیغ واقعا زشته اگه وقتی جیغ میکشی یهو بچه ای فرد مسنی چیزی زهلش بریزه میان یقتونو میگیرن حتی مجبور میشی دیه بدی .کم کمش یه نفرین کنن میفته پشت زندگیت 

لایک نکنید .توروخدا