t_a_k مدیر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1783 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 23 پست خیانت نمیکنه ولی؛گل نمیخره، سوپرایز نمیکنه، دیت نمیاد، ساعتها پیام نمیدهحقیقت؟بیتوجهی میتونه به اندازه خیانت رابطه رو نابود کنه آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂 1404/03/20 | 12:34 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
floro عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1430 منظورم اینه این جیزا با خیانت فرقی نداره اینقدر سخته فهمیدن متن؟😁😁 چرا فرقی نداره؟اونی که خیانت میکنه یه بی شرف به تمام معناسولی اونی که گل نمیخره شاید به طرف مقابلش علاقه ای نداره درخواست دوستی قبول نمیکنم.
mohammadreza1300 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 5373 من دریای توحه بودمولی اون وفا تداشت آقا محمدرضا ۳۵ ساله
Paris1 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 42670 الان از دوس دخترت توقع داری برات گل بخره؟ چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞
t_a_k مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1783 الان از دوس دخترت توقع داری برات گل بخره؟ جدی متنو نمیفهمین؟ بابا میگم اینا هم فرقی با خیانت نمیکنه آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂
t_a_k مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1783 چرا فرقی نداره؟اونی که خیانت میکنه یه بی شرف به تمام معناسولی اونی که گل نمیخره شاید به طرف مقابلش ع ... وقتی به کسی علاقه نداری وارد رابطه میشی این یجور خیانت نیست؟؟ آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂
Paris1 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 42670 جدی متنو نمیفهمین؟ بابا میگم اینا هم فرقی با خیانت نمیکنه بازم فرقی نمیکنه. اصلا تو نه یکی دیگه.چون گل نمیخره یعنی به اندازه خیانت داره ضربه میزنه؟چه مزخرفاتیه سرهم میکنید؟ چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞
t_a_k مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1783 بازم فرقی نمیکنه. اصلا تو نه یکی دیگه.چون گل نمیخره یعنی به اندازه خیانت داره ضربه میزنه؟چه مزخرفاتی ... یعنی تو فقط گل رو دیدی؟؟؟ دوبار بخون تاپیکو آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂
floro عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1430 وقتی به کسی علاقه نداری وارد رابطه میشی این یجور خیانت نیست؟؟ بستگی داره سر چی وارد رابطه شده باشیممکنه به اجبار پدرومادر یا اطرافیان باشهیا طرف مقابل لایق همچین رفتاری باشهولی کلا هیچ چیز با خیانت قابل قیاس نیست درخواست دوستی قبول نمیکنم.
t_a_k مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1783 بستگی داره سر چی وارد رابطه شده باشیممکنه به اجبار پدرومادر یا اطرافیان باشهیا طرف مقابل لایق همچین ... ولی بیتوجهی به اندازه خیانت رابطه رو خراب میکنه، آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂