2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این دنیا رو میزاشتم بمونه و خودمو پاک می کردم

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

نی نی سایتو

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

ناباروی🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

فضای مجازی رو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

آمریکا یا اسرائیل و پاک میکردم تمام جهان به آرامش برسه

برای قاطعیت جنایتکار بودن چهره قبیح ابر فاسد جهان عن ریکا جنایت #۱۶۸ میناب کافیست برای افرادی که قبل از این به هزار راه برای تطهیر این دولت جانی پدوفیلی متوسل میشدند. آقا فرهاد سس بزن با صندوق کچاپت سس خرسی و شخم بزن ✌️🫢تاریخ تکرار شد باز هم حسینی دیگر در کربلایی دیگر به همراه خانواده و کودک شیر خواره اش قربانی و فدای حق طلبی و عدالت خواهی شد ولی این بار فرق میکند در حالی که ۱۴۰۰ سال پیش مردم آن زمان با سکوتشان معرکه در کربلا به پایان رسید این بار فرزندان سلمان با قیامی مختار گونه میدان معرکه را برای نابودی کامل فرزندان نامشروع آل امیه ادامه دادند تا به جهان نشان دهند ریشه انقلاب اسلامی ایران در دهه ۴۰ یا ۵۰ نیست که ریشه اصلی آن به قتلگاه حسین بن علی و یارانش که فریاد هیهات منا الذله را برای یاد دادن مقاومت و زانو نزدن برای ظلم و حرف زور سر میداند هست. اما وظیفه ما از این پس سنگین تر خواهد بود ما نباید برای انتقال اخبار این حماسه به نسل های بعد منتظر تاریخ نویسان و روزنامه نگاران دست روی دست بگزاریم یا حتا به کتاب های درسی آینده اکتفا کنیم بلکه باید عین روایت را با تفسیر و تحلیلی درست و منطقی در ذهن فرزندان خود شکل دهیم تا تحت تاثیر رسانه های تحریف گر قرار نگیرند آرزوی من سربلندی و پیروزی ایران و تمامی جبه های حق است نصر من الله و فتح قریب✊🇮🇷🇮🇶🇵🇸🇱🇧🇾🇪کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد