2777
2789
عنوان

درامد پزشکا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 33 پست
خب کسایی وارد این رشته میشن ک توانایی شو دارن و هدفشون بلند مدته!هرچند بعضیا این وسط میکشن کنار‌.

بله منم بحثم این نیست اینکه میگن چرا شاکی هستن از حقوق گفتم به این علته که سختی زیادی داره این رشته به نسبت سختیش درامدش کمه

بله منم بحثم این نیست اینکه میگن چرا شاکی هستن از حقوق گفتم به این علته که سختی زیادی داره این رشته ...

بله،عمومی و اوایل تخصص درامد اونقدر بالا نیست.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشک عمومی که اینهمه درس خونده درآمدش از یه کارمند خیلی کناره کسایی هستن که بدون هیچ سوادی خیلی بیشتر میگیرن متخصصا هم که حقشونه هرچی میگیرن کلی زحمت کشیدن حالا بعضیا  اینهمه میلیونی هزینه آرایشگاه و زیبایی میکنن در نهایتم تشکر میکنن اما به پزشکی که جونشونو نجات میده اینهمه توی شرایط سخت کرونا خانواده هاشونو ندیدن نفرین میکنن و معتقدن پول زیاد میبرن

چیزی که تو اطرافیان دیدمو گفتم فقط

شاید اطرافیان شما پزشکای خوبی نیستن و مراجعه کننده ندارن 

در کل هنوزم رشته پر درامدی محسوب میشه ولی اینکه سالانه سالی ۵۰-۶۰ میلیارد بخوان نه 

البته پزشکی عشق میخواد اگه کسی پول میخواد باید بره کار آزاد به اون معنا پول نداره