2777
2789
عنوان

درامد پزشکا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 33 پست

برا اونا که قبل درس خواندن همه چیز فراهم هم‌وام میدن برا لوازم  هم‌مشتری دارن هم تا آلانیا سون رو بستن ، ولی برا جدیدا اینجوری نیست کار گیرسون نمیاد زورشون نمی‌رسه مطب اجاره کنن لوازم بخرن زندگی زیر خط معمولی دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندون پر درامدهولی مثلا الان پزشک درمانگاه با ساعت کاری بالا و شیفت شب ۲۵ تومن میگیره یا برای هر عمل ...

تو هر حرفه ای تخصص بگیری مخصوصا پزشکی دراند میره بالا اکثرا عمومی ها ناراضی ان.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

چون درامد الانو مقایسه کنید با چندسال پیش یک هزارم شده

استاد ما میگفت سال ۸۵ با درامد طرحش ماشین خارجی خریده الان درامد دوران طرح پول کافتم نمیده

به نسبت اون همه تلاش و درس خوندن درامدی که کسب میکنی واقعا کمه اون درامد تو هرکار ازاد و مهندسی خیلی زودتر درمیاد

برای دندون پزشکام هزبنه مواد اولیه بشدت زیاد شده و اونا نمیتونم به نسبت افزایش مواد سودشونو افزایش بدن چون رسما کسی دیگه مراجعه نمیکنه محبورن از سودشون کم کنن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

شما حتی فرق پزشک و دندون پزشک رو نمیدونی خودتو درگیر نکن:/

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

دندون پزشکا آرهولی پزشکی ندیدم که درامد خیلی زیادی داشته باشه

من رفتم دکتر غدد ۴۰۰ ویزیت ،۵ دقیقه هم نشد تقریبا سی نفر تو مطب بودن اون هیچی نبینه روزی ۵۰ تا مریض میبینه 

تقریبا ماهی ۵۰۰ میلیون در سال چه قدر ؟ به نظرت کمه ؟ 

اونایی که جراحی و سونو و کارای زیبایی میکنن دیگه بماند ؟ متخصص زنان میری ی سونو واژینال ۵۰۰ و ویزیت ۴۰۰ ببین چه قدر در میاره 

پزشک عمومی ،کم در میاره ولی در امد پزشکا متخصص خوبه ،دندون پزشکا که خیلی خوبه 

پزشکی فقط حروم کردن وقت و سنه ، چه کاریه ۱۲ سااال درس بخونی که تازه تخصص بگیری و بخوای تازززه مطب بزنی و تا بیاد کارت بگیره چند سال طول میکشه.

ولی دندون و دارو عالین بنظرم نسبت به سالی که درس میخونن درآمد عالی دریافت میکنن.

اره تخصص درامدش زیاده اما کلا پزشکی رشته ی سختیه هم از نظر حجم درس ها و طولانی بودن دوره تدریس مثلا کسی که سال اول قبول میشه تا تخصص بگیره ۱۵ سال زمان میبره تا تازه وارد کار بشه از طرفی ریسک و استرس پزشکی خیلی بالاست 

شما حتی فرق پزشک و دندون پزشک رو نمیدونی خودتو درگیر نکن:/

😂😂شما اول متنی که من نوشتم رو درست بخون بعد کامنت بزار

گفتم هر پزشکی که دیدم هم همین بوده . یعنی پزشک هایی که تا الان مراجعه کردم بهشون

چون درامد الانو مقایسه کنید با چندسال پیش یک هزارم شدهاستاد ما میگفت سال ۸۵ با درامد طرحش ماشین خارج ...

اون که برا همه شده 

پدر شوهر من باغداره میگه قبلا از درامدم ۳۰ هکتار زمین در سال میخریدم الان سه هکتارم نمیتونم 

پزشکی فقط حروم کردن وقت و سنه ، چه کاریه ۱۲ سااال درس بخونی که تازه تخصص بگیری و بخوای تازززه مطب بز ...

دنیا ک فقط به دندونو دارو احتیاج نداره!

بله برای کسی ک هدفش پوله دندون و دارو بهتره.

پزشکی درسته زمان بره ولی وقتی افتادی روی دور پولش از دندون هم بیشتره.

دوست مامانم متخصص زنان هست درماه بیش از ۵۰۰ ۶۰۰ درامدشه،بیش از این،چون هم تبحر داره هم خوش اخلاقه و هم ندام خودشو بروز میکنه .

پزشکی صبر و علاقه میخواد و بنظرم واقعا رشته قشنگیه.

اره تخصص درامدش زیاده اما کلا پزشکی رشته ی سختیه هم از نظر حجم درس ها و طولانی بودن دوره تدریس مثلا ...

خب کسایی وارد این رشته میشن ک توانایی شو دارن و هدفشون بلند مدته!هرچند بعضیا این وسط میکشن کنار‌.