2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیمچه مذهبی هستمبله با iui باردار شدممشکل شرعیش چیه حالا؟

راستش خودمم این طوری باردار شدم ولی خیلی عذاب وجدان گرفتم حس می کنم کار درستی نبود .همش بچه مو با بقیه مقایسه می کنم 

چه اشکالی داره؟دکتر بگه به شما یه واحد خون بزنن. بگه دارو بخور. بگه سونو بده اشکال داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

راستش همش به ذهنم می یاد آدم های کمی این طوری به دنیا اومدن برای همین خیلی به هم می ریزم 

راستش خودمم این طوری باردار شدم ولی خیلی عذاب وجدان گرفتم حس می کنم کار درستی نبود .همش بچه مو با بق ...

واااا

اینا همش افکار شیطانه میاد تو سرت

چه فرقی داره؟

ماشاءالله باهوشتر هم میشن این بچه ها

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

واااااینا همش افکار شیطانه میاد تو سرتچه فرقی داره؟ماشاءالله باهوشتر هم میشن این بچه ها

به خودم می گم شیطانه .ولی خوب قانع نمی شم الان باردارم ولی حالم اصلا خوب نیست همش حس بد دارم .با همه عالم مقایسه می کنم 

به خودم می گم شیطانه .ولی خوب قانع نمی شم الان باردارم ولی حالم اصلا خوب نیست همش حس بد دارم .با همه ...

اصلا و ابدا اینکار رو نکن

من و همسرم همون موقع هم قول دادیم به هم که به هیچکس حتی مادرامونم نگیم که بچه مو از طریق iui باردار شدم و الان که 8 سال میگذره هم جز من و همسرم و دکتر و خدا کسی نمیدونه

دلیلش هم یه حرف خواهرشوهرم راجع به یچه دوستش بود که گفت دوستش بچه شو از iui باردار شده و ایشون هی دقت میکرده به بچه میدیده که هیچ فرقی با بچه های دیگه نداره😐 

انگار که مثلا بچه با iui یا ivf منتقل شدنی قراره شاخ و دم داشته باشه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

ما هم به هیچ کس نگفتیم .خودم خیلی عذاب می کشم .وقتی اقدام کردیم اصل حالم بد نبود گفتم مریضی عارض  شده ولی الان اصلا خوب نیستم .همش این حرف ها می یاد تو ذهنم که بقیه تصور چی دارن .از طرفی به شدت فامیل مذهبی خشک هستن فکر می کنم از نظر شرعی هم بگن وای چی کاری کردن