morfn مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 360 عنوان حس ششم 161 بازدید | 35 پست @bira_pبگو چرا دوستام منو تو گروه عضو نمیکنن 1404/03/20 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bira_p عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7848 عزیزم تاپیکاتفاقی دیدم😍چندتاشون باهاتون لجمیکنن؟ 🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25435 عزیزم تاپیکاتفاقی دیدم😍چندتاشون باهاتون لجمیکنن؟ سلام نازم اول صبحه میگی بنظرت معدلم تو رنج چیه؟بین دام و روانشناسی و دبیری کدومو میرم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
هویدام عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 477 عزیزم تاپیکاتفاقی دیدم😍چندتاشون باهاتون لجمیکنن؟ سلام عزیزم میشه بگی شوهر من برمیگرده آشتی کنیم؟؟؟
bira_p عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7848 سلام نازم اول صبحه میگی بنظرت معدلم تو رنج چیه؟بین دام و روانشناسی و دبیری کدومو میرم؟ احتمال هرکدوم ۵۰ درصد هستمعدلت هم دور و ور ۱۷.۵۰و ۱۷.۲۵اینا 🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱
morfn مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 360 سلام عزیزم میشه بگی شوهر من برمیگرده آشتی کنیم؟؟؟ تاپیک قبلمم میری بی زحمت
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25435 احتمال هرکدوم ۵۰ درصد هستمعدلت هم دور و ور ۱۷.۵۰و ۱۷.۲۵اینا تجربیم اصلا حست میگه چی میرم؟یعنی بالای ۱۷ میشه کل معدلم خداوکیلی؟کلاس امروزم تشکیل شد؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
morfn مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 360 احتمال هرکدوم ۵۰ درصد هستمعدلت هم دور و ور ۱۷.۵۰و ۱۷.۲۵اینا نگفتی
bira_p عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7848 تجربیم اصلا حست میگه چی میرم؟یعنی بالای ۱۷ میشه کل معدلم خداوکیلی؟کلاس امروزم تشکیل شد؟ کلاستون شاید رشته خوبیه بد نیست دیگه ۱۶.۷۵وبهدبالا شایدم۱۷.۵ به بالا 🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱
bira_p عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7848 سلام عزیزم میشه بگی شوهر من برمیگرده آشتی کنیم؟؟؟ شاید احتمالش کنه 🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱
bira_p عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7848 گلم میشه منم بگی مامانم کی باهام آشتی میکنه.؟؟چرا ازم متنفره متنفر نیس نگرانته یا عصبیشاید منتظرهتو بری اشتی 🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4870 باشه عزیزم گلم به نظرت من باردارم جنسیت چیه میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه