2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا اصفهان❤️❤️

بیا شهر من😍😍😍

تورو خدا بیاااا 🥲🥹🥹

لطفا بیا😭😭😭

مامان مهمونا نرن😫😫

برم کفشتانو قائم کنم🫠🫠

بیا اسی جون قدمت به چشم🤗🤗

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

مشهدی هستین گلم؟هوای کدوم الان بهتره و جاهای دیدنی بیشتری داره.مشهد زیاد اومدیم ولی اصفهان نیومدیم

آره مشهد ک شبا سرده عزیزم روزاهم خوبه . بنظر من اصفهان قشنگتره جاهای دیدنی بیشتر داره 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خخخ الهی دورت بگردم

فدات قشنگمم

سلامت باشی همیشه🥰😍

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اصفهان هوا چند روزه عالیه😍 بیا قدمت هم به چشم

عزیز دلین گلم. میدونین چون فاصله دوره مردد هستیم . دخترم میگه بریم مشهد ولی من دوست دارم شهری ک نرفتم تاحالا رو ببینم. البته از نظر مالی کمی هم باید مراعات کنیم چون کلی قسط و وام داریم . بنظرتون میصرفه خزار و چهارصد کیلومتر بیایم ما جنوبیم. 

فدات قشنگممسلامت باشی همیشه🥰😍

میدونین چون فاصله دوره مردد هستیم . دخترم میگه بریم مشهد ولی من دوست دارم شهری ک نرفتم تاحالا رو ببینم. البته از نظر مالی کمی هم باید مراعات کنیم چون کلی قسط و وام داریم . بنظرتون میصرفه خزار و چهارصد کیلومتر بیایم ما جنوبیم. 

فدات قشنگممسلامت باشی همیشه🥰😍

داخل خود اصفهان جاهای تفریحی و قشنگ هست گلم؟ چون با بچه ها میایم کمی مسیر خستشون میکنه. یکی از بازار خوشش نمیاد یکی از جاهای تفریحی خوشش نمیاد این وسط من و پدرش فقط خودمونو خسته میکنیم

میدونین چون فاصله دوره مردد هستیم . دخترم میگه بریم مشهد ولی من دوست دارم شهری ک نرفتم تاحالا رو ببی ...

خب مشهد که فکر کنم دورتر اصفهان باشه براتون

به نظر منم بیاین اصفهان چون جدیده

مشهد رو مهر برید هزینه هاش کتره

خب مشهد که فکر کنم دورتر اصفهان باشه براتونبه نظر منم بیاین اصفهان چون جدیدهمشهد رو مهر برید هزینه ه ...

مرسی عزیز دلم. نه مشهد نزدیکتره قربونت برم ولی پس اصفهان میایم

خب مشهد که فکر کنم دورتر اصفهان باشه براتونبه نظر منم بیاین اصفهان چون جدیدهمشهد رو مهر برید هزینه ه ...

وایه خرید صنایع دستی و اینها جایی هست با کیفیت و قیمت مناسب داشته باشه. دوستان گفتن اصفهان گرونه

داخل خود اصفهان جاهای تفریحی و قشنگ هست گلم؟ چون با بچه ها میایم کمی مسیر خستشون میکنه. یکی از بازار ...

اره قشنگم زیاد هست

اره درکت میکنم بچه ها حوصله ی بازار ندارن

برای بچه ها برید شهربازی سیتی سنتر یا شهر رویاها

خرید قیمت مناسب میخوای برو سبز میدون البت شلوغه اونجا

یک روز رو بذارید برید از نقش جهان و سی و سه پل و چهل ستون و منار جنبان و... دیدن کنید