دلاریس_ملکا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1019 عنوان پول گرفتن از همسر نظر بدید 66 بازدید | 3 پست من دوماهه عقدم شاغلم اما خرجو دخلم نمیخونهخودتون میدونید توی عقد خرج لباسو ارایشگاهو اینا بالاسهمسرمم هرازگاهی پول بخام پونصد دویست میده بزرگترینش 1 تومن بودهکاسبه امروز میخاسم پول بگیرم چون هیچی پول نداشتم قبلش گفت بهم شنبه چک دارم و گفتم پونصد برا فرم ازدواج باید بدیم من ندارم برا بزن که فرمو بگیرمیهوگفت صبر کن تا جور کنمازاونطرف دوستم که دوساله عقده میگه باید از الان یادش بدی پول بگیری ازشمیگم اخه روم نمیشه چیکارکنم بنظرتون؟24سالمه اون26 از ی طرف میخام فشار نیاد از ی طرف میترسمیادنگیره ی سیاست های اینستارا میبینم موندم چ کنم 1404/03/20 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زنگ_بزن_آمبولانس عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 183 از همین اول پرخرج باش ازش دستی ۲٠٠ نگیر همون یا کارت ازش بگیر یا هم بگو بهت ماهی مثلا ده تومن بدهبه من کسی ۲٠٠ بده شخصیتم خرد میشه
مامان_امیر؟؟؟؟ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8569 ربطی به یاد دادن نداره،همسر من موقع عقد اصلا بهم پول نمیداد البته منم روم نمیشد ازش بخوام،ولی بعد ازدواج هرچقدر خرج کنم نه نمیاره البته منم جیبشو درنظر میگیرم
دلاریس_ملکا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1019 از همین اول پرخرج باش ازش دستی ۲٠٠ نگیر همون یا کارت ازش بگیر یا هم بگو بهت ماهی مثلا ده تومن بدهبه ... اخه مگ چقدر در میاره ماهی دهم بگیرم الان سرهچک دهتومنیمون موندیم
دلاریس_ملکا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1019 ربطی به یاد دادن نداره،همسر من موقع عقد اصلا بهم پول نمیداد البته منم روم نمیشد ازش بخوام،ولی بعد ا ... جدی ؟ پس منم نگران نباشم هر ازگاهی بگیرم ؟ بعد عروسی خوب میشه ؟میخاستم از الان ماهانه تعیین کنم میددونم نه نمیاره ما ممکنه بهش فشار بیاد