2777
2789
عنوان

سر امتحان همه چرا مهربون میشن

214 بازدید | 22 پست

پسرع تو کلاس یه زن ستیز واقعیه هعی تیکه و مسخربازی 

موقع امتحان چنان صدا شو مردونه و دو رگه میکنه و با ادب میشه پرات میریزه 

با صدای بم و کاملا رسمی و مودبانه خانم فلانی میشه فلان سوال رو بگید 

منم برای انتقام میگم نه😕😶‍🌫️

والا خوبه مواقع عادی هم شعور داشته باشه😂

😂

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش امتحان مثل لحظه مرگه دیگه آخر عمری میخوان با هم خوب رفتار کنن😂

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

ی بار امتحان  میان ترم بود ی اقایی بود حالا زمان ما زیاد رابطه با اقا نداشتیم اومد نشست کنار من راحت ورقه مو برداشت ورقهدی خودش رو گذاشت جلوی من گفت بنویس حالا منم نوشتم بعد اون اینقدر احتراممو داشت انصافا مودب بود

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن