2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش منم خیلی میدیدم قدیمیا میگن خواب مار یعنی بچه دختره خصوصا اگه زبونشو در بیاره برات 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

ببخشید اسی بچه ها 

میشه تروخدا بگید من امروز خواب دیدم کفش سفید پوشیدم البته کفشای خودم بودنا بعد یه جفت کفش سفیدم برداشتم رفتم بازم اون کفشای خودم بودنا توخونه دارمشون این معنی داره اصلا یا نه ??

ببخشید اسی بچه ها میشه تروخدا بگید من امروز خواب دیدم کفش سفید پوشیدم البته کفشای خودم بودنا بعد یه ...

مجردی ؟

کفش میگن بده اما به تفسیر من کفش جدید یعنی چیز جدید مثل ازدواج بچه خرید 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
یعنی ممکنه تعبیرش جنسیت باشه؟

منم شنیدم عزیزم احتمالش هست