2777
2789
عنوان

بچه ام خوشگله و شوهرم زشته 🤕الان میگه بچه مون ب خودش رفته 😒😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردها کلا دوست دارند بگن شبیه ما هست یکی از اشناهام بچش به خانمش رفته شبیهش نیست به زور میگه هست 😄 ما هم چیزی نمیگیم ناراحت نشه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
خوشگل به باطنه نه ظاهر برای هر کسی هم خوشگلی زشتی یه جور تعریفی داره زن خوشگل هم نداریم اما سلیقه ها ...

زیبایی باطن و ظاهری دومسیله کاملا متفاوت و مستقل هستن پس قیاس اینا معنا نداره 

درثانی دراکثر مواقع  زن هازیبایی ظاهری بسیار بیشتری نسبت به مردا دارن این واقعیت هست 

چون لطیف تر و نازترن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

طفلی شوهرت 

گناه داره حالا نزنی تو ذوقش نمیشه؟!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

حالا ما ی فامیل داریم مادر وپدر زیاد خوشگل نیستن خیلی معمولی هستن .ولی بچه هاشون اونقد خوشکل بودن .فقط هم برا کودکی ...در نوجونی شبیه بابایا مامانشون  شدن .معمولی خیلی هم معمولی .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

خوشگل به باطنه نه ظاهر برای هر کسی هم خوشگلی زشتی یه جور تعریفی داره زن خوشگل هم نداریم اما سلیقه ها ...

زن خوشگل نداریم؟😐

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چجوری ی آدم میتونه به شوهر خودش بگه زشت؟ :/

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

حالا یگه چی میشه

اینطور که معلومه به شما هم نرفته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم پسرم بوره چشم های سبز و عسلی....خودمم چشمام رنگیه...شوهرم بعضی وقتا میگه پسرمون شبیه کوچیکی های من شده...ذوقش میکنم...میگه آره...حتما...باید شبیه بشه بالاخره تو پدرشی....درصورتی که خیلی کم شباهت هم ندارن

چرا همدیگر رو تخریب میکنید...بچه های خواهرت گناه دارن

والا خوشبحالت بچه ات😀😃😂😂من پدرو مادرم یسری زیبایی های دارن اما من فقط چیزای بدشون رو برداشتم گذاشتن رو صورتم😂بینی و آبروی کم پشت و لباس کوچولو😂

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨